Productiemedewerker ploegendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de productie, wil je graag in de drie-ploegendienst werken én ben jij ook nog eens fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als productiemedewerker in de drie-ploegendienst ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van machines op de productielocatie. Samen met collega's ben jij een belangrijke schakel voor het produceren van producten die in een groot deel van Europa verkocht en gebruikt worden. Het bedrijf focust zich voornamelijk op het maken van kunststof-producten die geschikt zijn voor de elektra- industrie. Een product dat je misschien zelfs niet ziet, maar die waarschijnlijk wel in jouw huis te vinden is! Dus er is zelfs een grote kans dat jij de producten in je eigen huis hebt. Leuk toch?

Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat de productie dag en nacht door kan gaan. Om die reden werken ze bij dit bedrijf in een 3-ploegendienst. Door dat het proces dag en nacht door kan gaan kunnen ze de producten in heel Europa verkopen. Hoe vet is het als jij daarbij helpt?!

Dit krijg je

Klinkt wat je eerder hebt gelezen leuk? Lees dan snel verder om te lezen wat dit bedrijf jou kan bieden:

  • Tijdelijk werk voor 40-uur per week. Handig voor tijdens de vakantie
  • Een bedrijf met een leuke en informele werksfeer
  • Een marktconform loon volgens CAO
  • Een ploegentoeslag van 20% per gewerkt uur

Dit ben je

Waarom dit (n)iets voor jou is

  • Wij zijn op zoek naar iemand die tijdens zijn/haar vakantie graag zijn/haar handen uit de mouwen wil steken en op zoek is naar vakantiewerk
  • Je vindt het niet erg om te werken in een drie-ploegendienst te werken die bestaat uit ochtend,- middag,- en nachtdienst. Per week kom je te werken in een andere dienst
  • Ervaring in de productie kan handig zijn!
  • We verwachten iemand die gemotiveerd is en voor de volle 100% aan het werk wilt gaan!

Hier ga je werken

Het bedrijf is gevestigd in Gorinchem. Vanaf het centraal station van Gorinchem is het ongeveer een kwartier lopen en het duurt ongeveer 5 minuten als je op de fiets komt. Daarnaast is het met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Breda.

Op de desbetreffende afdeling werken zij in een drie-ploegendienst, onderstaand de uren:
Ochtenddienst: 06.00 uur tot 14.00 uur
Middagdienst: 14.00 uur tot 22.00 uur
Nachtdienst: 22.00 uur tot 06.00 uur

Interesse?

De sollicitatieprocedure heeft deze klant aan ons toevertrouwt. Mocht je interesse hebben in deze vacature dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM en houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. Mocht je een voorkeur hebben voor een videogesprek is dit ook bespreek.

Wil je solliciteren? Klik op de sollicitatie-button of neem direct contact op met Esmey de Haas. Telefonisch te bereiken via 0619476246 of per mail: esmeydehaas@werktalent.com

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent