Technisch medewerker valbeveiliging

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Vianen
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Zo sta je op het dak van de Amsterdam Arena en de andere dag heb je uitzicht over de skyline van Rotterdam. In de valbeveiliging is geen dag hetzelfde!

Dit ga je doen

Om als Technisch medewerker in de valbeveiliging te werken is het uiteraard handig dat je geen hoogtevrees hebt. Je staat dagelijks op hoge kantoorpanden, overheidsgebouwen etc. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Met een team onder leiding van een ervaren monteur ga je op pad.

Dagdagelijks zorgen jullie voor de valbeveiliging op hoogte. Hierbij kan je denken aan het monteren van ankerpunten, dakladders, hekwerken en bijvoorbeeld dakrandbeveiliging. Door jouw werk kunnen andere veilig hun werk doen op hoogte. Uiteraard ben je gezekerd en staat veilig te werk gaan voorop. Naast het installeren ben je ook bezig met keuren van eerder geplaatste installaties en voorzie je de klant van advies over de valbeveiliging.

Vanzelfsprekend wordt je niet meteen in het diepe gegooid. We leiden graag mensen op die het vak eigen willen maken en door willen groeien naar monteur/ leidinggevend monteur.

Dit krijg je

Naast een uitdagende en afwisselende fulltime baan mag je rekenen op het volgende:

• Een bruto maandsalaris tussen de €1.800,- en de €2.500,- bruto per maand. Dit is
afhankelijk van leeftijd en ervaring
• Veel vrijheid in een dynamische, ambitieuze werkomgeving
• Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden!
• Vaste baan met uitzicht op een vast contract

Dit ben je

Naast dat je een handig persoon bent, ben je in het bezit van het volgende:

• Affiniteit met Techniek
• Je bent niet bang om op hoogte te werken;
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je bent woonachtig in de regio Gorinchem, Leerdam, Vianen
• Ervaring in werken op hoogte, in dak-dek of technische branche is een pré. Dit is
echter geen must!

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een internationale, groeiende organisatie. Ze houden zich bezig met bijzondere machines, kranen en installaties. Dit verzorgen zij van aanvraag tot ontwerp en van plaatsing tot onderhoud.

Ondanks dat zij over de hele wereld opereren, zit het hoofdkantoor in Gorinchem. Dit is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht, Tilburg of Breda. Lekker centraal dus.

Interesse?

WerkTalent Gorinchem verzorgt de werving voor de functie van Technisch medewerker Valbeveiliging. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar telefoonnummer: 06 – 82 85 57 63 of mail naar: thijstlam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent