Loods medewerker in 2 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een vaste baan in de 2 ploegen, wil jij graag een 13e maand? En spreekt de techniek jou erg aan? Kom eens op de koffie en ik help je graag verder met het vinden van de juiste match.

Dit ga je doen

Als loods medewerker ben je fulltime in een 2-ploegendienst werkzaam met bovenloopkranen en diverse CNC gestuurde machine's. Onze klant wil je graag intern opleiden zodat je allround inzetbaar wordt. Ervaring is natuurlijk een grote pré maar heb je dit niet ook geen probleem. Uiteindelijk ga je zorg dragen voor het laden/lossen/orderpicken van de stalen profielen, buizen, balken, platen van boten/vrachtwagens en je gaat deze bewerken door gebruik te maken van de verschillende CNC machines (zaag & boor). Samenwerken en communiceren is van groot belang, dit omdat veilig werken ontzettend belangrijk is voor deze klant.

Bedrijf bevindt zich in Oosterhout

Dit krijg je

Naast een uitdagende werkomgeving én een team aan vaste/enthousiaste collega’s, wordt het volgende geboden:
 • Een start salaris tussen de €1900 en € 2400 bruto per maand (exclusief ploegentoeslag). Afhankelijk van Leeftijd, ervaring en wensen
 • Daar komt 12,5% ploegentoeslag bij over alle gewerkte uren
 • Een verrekende 13e maand
 • Reiskostenvergoeding
 • Kans op een vaste aanstelling
 • Verschillende ontwikkeltrajecten in de vorm van een opleiding of cursus, er zijn jaarlijkse interne trainingen en coaching on the job.
 • Doorgroei in je functie
 • Vaste fulltime baan
 • Een gratis fitness abonnement via WerkTalent bij een moderne gym die 24/7 geopend is

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Breda, Oosterhout, Den Bosch
 • Kunnen en willen werken in een 2 ploegendienst is noodzakelijk. 06:00 - 14:30 / 14:30 - 23:00
 • Je hebt gevoel bij of werkervaring in een metaalomgeving (schoolverlater met metaalachtergrond mag ook)
 • Je kan veilig werken met of wil veilig leren werken diverse metaalbewerkingsmachines (computergestuurd)
 • Werkervaring met bovenloopkranen is een grote pre, maar je kan ook intern getraind worden inclusief certificaat (VVL / veilig hijsen).
 • Werkervaring als orderpicker, magazijnmedewerker of productiemedewerker in een grove omgeving is een pre.

Hier ga je werken

Op de locatie in Oosterhout staat een zeer geavanceerde bedrijfshal van 52.000 m2 waarin stalen balkprofielen, platen, stafstaal en buisprofielen worden ontvangen, opgeslagen en eventueel bewerkt. Deze klant is volop in ontwikkeling en om deze positieve veranderingen te kunnen blijven waarmaken zijn wij op zoek naar meerdere versterkingen!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-13996027 maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent