Hoofd Productie (FT)

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2500,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Beschik jij al over enige leidinggevende ervaring binnen de productie en ben je toe aan een volgende stap? En sta jij het liefste 'met je voeten in de klei'? Dan is dit dé fulltime baan die bij jou past!

Dit ga je doen

Als Hoofd Productie/ Productieleider (dagdienst) bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het plannen, aansturen en coördineren van de operationele productieprocessen. Je beheert deze processen binnen de locatie in Helmond zodanig dat de vereiste kwaliteit wordt geleverd met een maximale efficiëntie.

Je zorgt voor een goede productie- en personeelsplanning en bewaakt het overzicht van de operationele processen. Daarnaast herken je knelpunten waar je actief mee aan de slag gaat.

Onze opdrachtgever is namelijk een innovatief bedrijf waardoor het implementeren van verbeteringen van groot belang is in deze functie!

In deze rol val je onder en leg je direct verantwoording af aan de Operationeel Manager van locatie Helmond. Zelf stuur je een groep teamleiders en operationele medewerkers aan. Het betreft een gemengde club medewerkers met verschillende persoonlijkheden en culturen. Het is van belang dat je hier goed mee om kunt gaan.

Hier staat de klant voorop; je haalt alles uit jouw team zodat onze klanten tevreden zijn. Hierbij is een groot verantwoordelijkheidsgevoel, snel kunnen schakelen en het zien van verbanden van essentieel belang.

Dit krijg je

Om deze afwisselende full time functie in een innovatief bedrijf nóg aantrekkelijker te maken voor je bij, bieden wij jou het volgende:
 • Een goed maandsalaris tussen de €2.500 en €3.200 bruto
 • 8,5% vakantiegeld en gezellige activiteiten
 • Flexibiliteit; het aantal uren is in overleg met jou. Het gaat in basis om dagdiensten, maar er wordt wel in ploegen gewerkt
 • Een prettige werksfeer in een gezond familiebedrijf
 • Een informele organisatie met voldoende ruimte voor ontwikkeling
 • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief

Dit ben je

Om goed van start te gaan in deze zelfstandige rol, vragen wij:
 • Je hebt over min. 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productiebedrijf
 • HBO werk- en denkniveau
 • Je bent empatisch ingesteld, beschikt over inlevingsvermogen en hebt een flexibele houding
 • Je bent communicatief sterk, proactief en ziet kansen
 • Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel is een must. De functie is in dagdiensten maar door je medewerkers wordt er in ploegen gewerkt
 • Je hebt affiniteit met een hightech werkomgeving in de voedingsmiddelenindustrie
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever zit in de regio Eindhoven en is op acceptabele reisafstand van Nijmegen, Den Bosch, Venlo, Roermond en Weert.
In 85 jaar tijd zijn zij uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationale marktleider. Maar het familiegevoel blijft.

In 1936 startte dit bedrijf in Eindhoven met het mengen van mixen voor regionale slagerijen. De mixen werden onder andere gebruikt in worst- en gehaktproducten. In de jaren ’70 maakte het bedrijf een enorme groei door. Er kwam een nieuwe productielocatie in Helmond.

In december 1980 stopte zij met de productontwikkeling en richtte zich op poeders voor levensmiddelenindustrie. Inmiddels worden er hoogwaardige technologische innovaties doorgevoerd. Sinds 2018 staat de derde generatie aan het hoofd van het bedrijf.

In mei 2019 zijn ze begonnen met de bouw van haar eerste fabriek in Girona, Spanje en zal begin 2021 operationeel zijn.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een Hoofd Productie in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functies en organisaties. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit en vind je dat je toe bent aan een volgende stap binnen een organisatie waar je voor onbepaalde tijd kan doorgroeien?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent