Sales Support backoffice

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- tot € 2550,- per maand
Direct naar:
Ben jij jouw sales carrière net gestart, kom je net van school of juist al veel ervaring? En zoek je het juiste bedrijf voor een volgende stap en om je sales skills verder te ontwikkelen binnen een internationale organisatie in de high tech?

Dit ga je doen

Wat ga je doen binnen deze organisatie?
Door de sterke groei van deze organisatie zijn wij op zoek naar administratieve ondersteuning voor de Sales afdeling. Als Sales Support Medewerker ga je aan de slag met ondersteunende administratieve werkzaamheden op het gebied van orderintake (backoffice). Ze verwachten dat je kunt doorgroeien naar de rol van Inside Sales Medewerker (frontoffice).

Jouw taken en verantwoordelijkheden in deze rol zijn:
 • Het opvolgen van bestellingen, deze komen automatisch in ons systeem;
 • Op de hoogte blijven van bestellijsten en planning;
 • Om vragen te beantwoorden over lopende bestellingen (via e-mail en telefoon);
 • Klachten afhandelen of escaleren naar een collega als het een complex vraagstuk betreft.
Zodra je doorgroeit naar de rol van Sales Support Medewerker, worden je werkzaamheden uitgebreid met:
 • Dagelijkse en accurate communicatie met klanten;
 • Bewaken en opvolgen van de orderstroom, levertijden en leveringen;
 • Omgaan met (complexe) klachten en het doorvoeren van mutaties;
 • Om klantrelaties op te bouwen en uit te breiden.

Dit krijg je

Werken bij dit bedrijf betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende, wereldwijd opererende organisatie. Ondanks het sterke internationale karakter en ruim 400 collega's in Nederland kenmerkt de organisatie zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Binnen deze organisatie krijg je de kans om jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen. Zij hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer.

Uiteraard voorzien ze je van de middelen die je nodig hebt om deze job goed uit te voeren.
Wanneer jij mag starten in deze leuke en afwisselende functie binnen een snelgroeiend bedrijf in de regio Eindhoven, mag je het volgende van verwachten:
 • Een mooi salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring tussen €2.300 en €2.550 bruto per maand (o.b.v. 40u)
 • Een job van 32-40u
 • Contract met uitzicht op onbepaalde tijd/ vast werk
 • Persoonlijk Ontwikkel Plan
 • Reiskostenvergoeding (va. 10km enkele reis)

Dit ben je

Om succesvol te zijn in de rol van Sales Support Medewerker beschik je over de volgende eisen:
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met techniek is gewenst
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een ondersteunende salesfunctie
 • Goede kennis van MS Office
 • Ervaring met ERP-systemen is gewenst
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
HBO starters opgelet!
Heb je recent een commerciële Bachelor behaald, affiniteit met techniek en sta je aan het begin van je carrière? Graag dagen wij jou dan ook uit om te solliciteren voor deze functie.

Welke kwaliteiten moet je hebben?
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht
 • Je bent in staat prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren
 • Je bent praktisch ingesteld en werkt resultaatgericht
Daarnaast wordt verwacht dat je flexibel bent om eventueel meer uren te werken in vakantieperiodes of als het werk toeneemt. Uiteraard alles in overleg. 

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Sales Support Medewerker in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij dit als een uitdagende stap in jouw carrière?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent