Medewerker Order Intake 16u

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Veldhoven
Salaris € 2250,- tot € 2550,- per maand
Direct naar:
Ben jij jouw sales carrière net gestart, kom je net van school of juist al veel ervaring? En zoek je het juiste bedrijf voor een volgende stap en om je sales skills verder te ontwikkelen binnen een internationale organisatie in de high tech?

Dit ga je doen

De Medewerker Order Intake ondersteunt en werkt samen met de Sales afdeling. De Sales Support/ backoffice handelt meestal het volledige verkooptraject af, vanaf het eerste contact met de klant tot aan de uiteindelijk facturatie en afhandeling van de verkoop. Wat de Sales Support verkoopt, is afhankelijk van de organisatie waar de Sales Support voor werkt.

Het contact met de klant kan een belangrijk onderdeel zijn van de werkzaamheden van de Sales Support. De Sales Support/ backoffice moet goed kunnen aanvoelen wat de wensen en behoeften van de klant zijn en de klant dan goed adviseren en kunnen overtuigen van de kwaliteiten van de aangeboden diensten of producten. De klant moet vertrouwen in de organisatie krijgen en iets van de organisatie willen kopen. De werkzaamheden van de Sales Support zijn hierdoor uiteenlopend, van het daadwerkelijk verkopen tot het maken van de offerte tot de afhandeling van de verkoop.

Samenwerken is ook belangrijk voor de Sales Support/ backoffice. Vaak wordt gewerkt in een team van verkopers die onder leiding staat van een Account Manager of Area Sales Manager. Samen ben je verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten.

Als commercieel medewerker ondersteun je in deze rol de huidige sales accountmanager en gaat dus (vooralsnog) niet naar klanten. Bij dit bedrijf houd jij je o.a. bezig met:
 • Orders komen per mail of via portal binnen. Deze verwerk je in het ERP-systeem (ISAH)
 • Het controleren en versturen van orderbevestigingen naar de klant
 • Het printen van technische tekeningen en deze koppelen aan het ERP-systeem
 • Het goedkeuren van besteladviezen
  Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en los je simpele vraagstukken op met behulp van de order informatie in het
  ERP-systeem. Complexe vraagstukken leg je bij de juiste personen neer, zodat deze proactief opgelost kunnen worden.
Deze functie bij dit bedrijf betreft een part time binnendienst-positie.
Bij voorkeur vier dagen van 4u. Maandag is een must.

Dit krijg je

Wanneer jij mag starten in deze leuke en afwisselende functie binnen een snelgroeiend bedrijf in de regio Eindhoven, mag je het volgende van ons verwachten:
 • Een mooi salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring tussen €1.800 en €2.400 bruto per maand (o.b.v. 40u)
 • Een parttime job van 16u per week
 • Contract met uitzicht op onbepaalde tijd/ vast werk
 • Reiskostenvergoeding (va. 10km enkele reis)

Dit ben je

Uiteraard ben je een teamspeler en kun je goed met werkdruk omgaan. De ideale kandidaat voor dit bedrijf ziet er als volgt uit:
 • Je bent proactief en nieuwsgierig (je wilt snappen wat je doet)
 • Je werkt nauwkeurig en hebt een nuchtere instelling
 • Spreekt en begrijpt de Nederlandse taal uitstekend
 • Je bent inzetbaar op maandag, donderdag en vrijdag is een must
 • Woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch, Veldhoven
Daarnaast wordt verwacht dat je flexibel bent om eventueel meer uren te werken in vakantieperiodes of als het werk toeneemt. Uiteraard alles in overleg. 

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Medewerker Order Intake in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij dit als een uitdagende stap in jouw carrière?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent