Dagdienst, Montagemedewerker Hout

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nuenen
Salaris € 2100,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Ben jij in je vrije tijd veel bezig met interieurbouw en word jij enthousiast van hout en techniek? Heb jij ervaring als timmerman en vind jij het leuk om met je handen te werken? Wij bieden een stabiele voltijd baan in dagdienst. Lees snel verder!

Dit ga je doen

Jij zal als montagemedewerker binnen dit bedrijf in Nuenen het werk gaan in dagdiensten. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 7u30 - 16u30 en vrijdag van 7u30 - 15u30. Dit de week goed af te sluiten met een borrel, met jouw gezellige collega's.

 • Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds, wanden, vensterbanken en/of andere (houten) constructies
 • Bepalen van afmetingen en afstanden met hulpmiddelen als meetlint, potlood, duimstok en krijt
 • Op maat zagen van houten platen en balken met (elektrisch) gereedschap
 • Aan elkaar bevestigen van bouwmaterialen met behulp van spijkers, schroeven, bouten etc.
 • Afwerken van aansluitingen en naden (bijvoorbeeld met plinten of kit)
In deze functie bij dit bedrijf ben jij dagelijks vooral bezig met het uit elkaar halen en in elkaar zetten van houten kisten. Dit doe je aan de hand van technische tekeningen en richtlijnen.
Verder bestaan jouw taken o.a. uit:
 • Afwijkingen opmerken en melden
 • Kwaliteit waarborgen
 • Veilig werken
#productiemedewerker #assemblage

Dit krijg je

Jij kunt binnen dit bedrijf voor een langere tijd aan het werk en dat is juist ook wat het bedrijf zelf wil.
Je kunt hier echt iets opbouwen om vervolgens stappen vooruit te maken.

Daarnaast mag je op het volgende rekenen:
 • Uiteraard een prima salaris tussen €2.100 en €2.300 bruto per maand
 • Een fulltime baan van 39u per week
 • Vast werk voor lange termijn
 • Werken in de dagdienst

Dit ben je

Als jij een goede indruk wil maken op dit bedrijf, beschik je over een actieve houding en een enthousiaste instelling! Je bent technisch ingesteld.
Verder vinden we het volgende belangrijk:
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Helmond, Eindhoven, Den Bosch
 • Je spreekt goed Nederlands en begrijpt dit ook
 • Je bent overdag beschikbaar
 • Een flexibele instelling
 • Je kunt (eenvoudige) technische tekeningen lezen
 • Je hebt affiniteit met hout, interieurbouw en of de meubelmakerij
 • In het bezit zijn van een VCA is een plus maar geen must

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in de regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een full time Montagemedewerker hout in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functies en organisaties. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lees jij dit nou en denk je 'Hout, Techniek en ik horen bij elkaar!'?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op
06-82065300!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent