Parttime heftruckchauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2700,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Ben je op zoek naar een leuke baan waardoor je overdag vrije tijd over houdt voor jouw sociale contacten? Kom dan werken in het magazijn van onze opdrachtgever!

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker ga jij je bezig houden met de binnenkomende goederen! Deze goederen komen aan met de vrachtwagen en aan jou dan de taak om deze goederen met de heftruck te verplaatsen naar de productiehal! Nadat deze goederen in de hal staan schuif je deze in de machine met een verreiker. Daarnaast zorg je er voor dat de werkplek altijd netjes is en ontvang je de vrachtwagenchauffeurs. Samen met een leuk team klaar jij de klus!

In deze baan zal je om de week aan het werk zijn. Het werk is parttime, de werktijden zijn van 22:00 tot 06:00. De ene week werk je fulltime, de volgende week ben je vrij. Dit is bijvoorbeeld super te combineren naast jouw werk als ZZP'er of met een hobby!

Dit krijg je

  • €16,17 bruto per uur (dit is inclusief ploegentoeslag);
  • Je werkt om de week op maandag tot en met vrijdag in de nacht;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
  • Na verloop van tijd mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Mocht je nog niet in het bezit zijn van een VCA krijg je via WerkTalent de kans om deze te behalen!

Dit ben je

  • Je bent beschikbaar om in de nacht te werken;
  • Je hebt enige ervaring op de heftruck en je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • In het bezit van een VCA of bereid deze te behalen.

Hier ga je werken

Onze partner werkt met de nieuwste ontwikkelingen in de procesindustrie, hoogwaardige producten en vooruitstrevende technologie. In de loop der jaren is er een hecht team ontstaan waar jij deel van gaat uitmaken, zij staan bekend als betrokken werkgever. De locatie waar jij komt te werken is Vuren. Dit is goed te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht en Tilburg.

Interesse?

Onze klant heeft de zoektocht naar hun logistiek medewerker uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-30198936 of stuur een mailtje: milenaradonjic@werktalent.com.

Deel via social media:
Milena Radonjic

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent