Leerling Monteur Luchtkanalen

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als metaalbewerker, hulp monteur of ben je technisch onderlegd en wil je een vak leren?

Dit ga je doen

Als fulltime leerling monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren en plaatsen van luchtkanaalinstallaties op locatie. Samen met een ervaren monteur zorg je ervoor dat je de verschillende luchtkanalen geplaatst worden in kantoorpanden, fabrieken en openbare ruimten. Elk project is anders en geen dag is hetzelfde. Vandaag sta je op het dak om de kanalen aan een luchtbehandelingskast te monteren en morgen hang je het binnenwerk op. Het is vanzelfsprekend dat je alle tijd krijgt om het vak te leren! Onder begeleiding van een ervaren monteur krijg je de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Dit krijg je

Jouw harde werken wordt natuurlijk beloond. Je mag naast een mooie baan binnen een gezellig team rekenen op;

  • Een bruto maandsalaris tussen €2.000,- en €2.500,-;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om je VCA certificaat te behalen;
  • Uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd.
Als leerling monteur in de luchtkanalen zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk kan je doorgroeien naar een functie van zelfstandig monteur, maar ook als leidinggevend monteur.

Dit ben je

Om de functie goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je technisch onderlegd bent. Daarnaast heb je;

  • Enige ervaring in de bouw of techniek;
  • Geen hoogtevrees;
  • Interesse in de bouw of techniek;
  • Woonachtig in omgeving van Eindhoven;
  • Rijbewijs B is een pre.

Hier ga je werken

De Schilt bedrijven zorgen er als totaalleverancier voor dat in de meest uiteenlopende situaties in gebouwen een comfortabel klimaat ontstaat voor haar bewoners, bezoekers of gebruikers. Of dit nu een kantoorpand, fabriekshal, ziekenhuis, laboratorium, woning of ander soort pand betreft.

Met de unieke samenwerking van de werkmaatschappijen Schilt Airconditioning, Schilt Luchtkanalen en Schilt Luchttechniek kunnen we alle componenten van de klimaatinstallatie naadloos op elkaar aan laten sluiten. Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Meerkerk produceren, leveren, monteren en onderhouden wij voor u het complete klimaatpakket. Door de specialistische vakkennis binnen de werkmaatschappijen bij elkaar te brengen, komen we uiteindelijk tot de best werkende oplossing voor u en zal de gebruiker van de ruimtes waar onze installaties in bedrijf zijn een hoger comfort ervaren.

Schilt Luchtkanalen is verantwoordelijk voor ronde en rechthoekige luchtkanalen en allerlei typen bijpassende hulpstukken. Dit is ook de organisatie waar jij komt te werken. In de eigen werkplaats kunnen kanaalstukken op de millimeter nauwkeurig voor de gevraagde situatie geproduceerd worden. Het grote voorraadmagazijn met spiromateriaal, hulpstukken en montagematerialen maakt een snelle en complete levering mogelijk.

Bij de Schilt bedrijven worden de werkmaatschappijen samengebracht en profiteren klanten van de bijkomende voordelen van het one-stop-shopping principe. Er is één projectleider als aanspreekpunt, de leveringen door onze eigen transportafdeling en vervoerders kunnen just in time plaatsvinden en onze eigen werkplaats schept het vermogen om onze producten tot in detail geschikt te maken voor de situatie.

Interesse?

WerkTalent verzorgt de werving, de selectie en treedt op als adviseur. Wij voeren samen een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie en wanneer de match gemaakt is volgt een tweede gesprek op locatie van de opdrachtgever.

Namens de opdrachtgever en WerkTalent Gorinchem verzorgt Thomas de Bruijne de werving en selectie. Neem contact met hem op via 06–33378643. Reageren kan via thomasdebruijne@werktalent.com

Deel via social media:
Thomas de Bruijne

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent