Verkoper AGF

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Kan jij zorgen voor de beste prijs van je productgroep?

Dit ga je doen

Als Verkoper Paprika bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van de productgroep blokpaprika’s en puntpaprika. Het is jouw doel om een zo hoog mogelijke uitbetaalprijs te behalen voor de kwekers waarmee het bedrijf werkt.

Je werkt op basis van de verkoopstrategie die door de Sales Manager is opgesteld, maar aangezien je met een versproduct werkt, verandert de strategie dagelijks. Je hebt voelsprieten in de markt, weet wat er speelt en hoe je (potentiële) klanten het beste kunt benaderen. Je belt partijen die nog niet bekend zijn met het bedrijf, maar effectief relatiemanagement is net zo belangrijk. Je kunt een persoonlijke relatie met de klant opbouwen en deze ook onderhouden door continu te vragen naar de wensen en behoeften, en dit na verloop van tijd ook aan te voelen.

Niet alleen actieve verkoop, maar ook de afhandeling hiervan behoort tot jouw takenpakket. Denk aan klantorders en facturaties verwerken en voorraadadministraties bijhouden. Ook ondersteun je andere afdelingen wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld met logistieke zaken of klachtenafhandeling. Daarnaast analyseer je data over de markt, de productie en (potentiële) klanten om op basis daarvan dashboards op te stellen. Die bespreek je met je Salescollega's, zodat jullie het verkoopproces kunnen verbeteren.

Je hebt veel contact met zowel interne als externe partijen. Niet alleen om marktkennis op te doen, maar ook om praktische zaken rondom de verkoop af te handelen. Denk hierbij aan kwekers, traders, retailers en interne afdelingen zoals Productie en Bedrijfsbureau. Uiteraard overleg met je teamleden: dit zijn de Commercieel Medewerker, de Sales Manager en de General Manager.

Dit krijg je

 • Een goed salaris vanaf €3000 bruto p/m afhankelijk van kennis en ervaring
 • Vaste baan met contract het desbetreffende bedrijf
 • Een gloed nieuw kantoor met alle nieuwe faciliteiten
 • Fulltime functie (40 uur) in vast dienstverband
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen, pensioenregeling
 • Collectieve pensioenregeling

Dit ben je

 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de AGF
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen
 • Je voelt je comfortabel in een veranderde omgeving
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt kennis van commerciële processen en kan werken met MS Office / CRM-applicaties

Hier ga je werken

Voor een fantastische verpakkingsbedrijf/ distributiecentrum in het Westland zijn wij op zoek naar een Verkoper Paprika. Het bedrijf is gelegen tussen de grote stede Rotterdam en Den Haag in langs de A20. Je werkt samen met je team om tot het beste resultaat te komen. In het distributiecentrum worden alle tomaten/paprika’s en komkommers aangeleverd die de aangesloten kwekers hebben geproduceerd. Met een gigantische geautomatiseerd systeem worden de producten verpakt in diverse manieren om vervolgens in de supermarkt terecht te komen.

Je komt te werken op het gloednieuwe kantoor van dit bedrijf. Alle faciliteiten zijn aanwezig om je werk zo makkelijk mogelijk te maken. In dit nieuwe pand heb je een eigen afdeling waar de nieuwste zit/sta bureaus en beeldschermen aanwezig zijn om je te ondersteunen. Kortom een geweldige stap indien je op zoek bent naar een nieuwe job.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent