Magazijn Medewerker - Dart artikelen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 1600,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Bullseye ! Weer 180 pakketten goed verzonden!

Dit ga je doen

Voor dit toffe bedrijf is WerkTalent ingeschakeld om op zoek te gaan naar uitbreiding op de logistiek afdeling. Momenteel komen ze een extra kracht tekort om ervoor te zorgen dat alle bestellingen op de juiste manier de deur uit gaan naar hun klanten door heel Europa / de wereld. De orders die gepakt en verpakt moeten worden komen o.a. voort uit bestellingen vanuit de webshop. Als magazijn medewerker moet je ervoor zorgen dat de diverse orders van dartpijlen, dartboarden en nog meer dart artikelen op de juiste manier zijn verpakt en verstuurd worden via bijv Post NL en DHL. Je zorgt ervoor dat je deze order van A tot Z hebt verzorgd en uiteindelijk op tijd bij de klant terecht komt.
Je bent verantwoordelijk voor de diverse orders van A tot Z.

 

Dit krijg je

Het magazijn bevindt zich in 's-Gravenzande en samen met nog 8 andere magazijnmedewerkers en productiemedewerkers zorg je voor de dagelijkse orderverwerking. Het is een baan van maandag tot vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. Op kantoor werken er daarnaast nog 14 professionals en in totaal telt het bedrijf dus ongeveer 20 medewerkers. Dagelijks wordt de lunch verzorgd en daarnaast hebben wij elke vrijdagmiddag een gezellige borrel.

Dit ben je

  • Per direct op zoek naar uitbreiding
  • Fulltime functie in normale dagdiensten voor 40 uur per week
  • Mbo werk- en denk niveau
  • Je moet met een computer om kunnen gaan
  • Je moet secuur en zorgvuldig kunnen werken
  • Vaste aanstelling na bewezen diensten
  • Woonachtig in het Westland of omstreken zoals Den Haag, Delft

Hier ga je werken

Embassy Benelux is sinds 1979 een fabrikant, groothandel en importeur van dartartikelen in Naaldwijk. Ze zijn één van de grootste dartbedrijven in Europa en verkopen over de hele wereld hun eigen merken: Bull’s & McKicks en daarnaast bijna alle andere A-merken. De dartartikelen zijn verkrijgbaar bij vele gerenommeerde (online) Dartwinkels, grote sportketens, outdoorwinkels, biljartspeciaalzaken en winkels met allerlei andere specialisaties.
Als leverancier van dartartikelen richten ze zich op het topsegment van de markt. Het uitgebreide assortiment en de grote fysieke voorraad is daarop volledig afgestemd. Binnen het bedrijf werken ze met een klein hecht team, samenwerking is daarom voor het bedrijf heel belangrijk.

Interesse?

Je kan solliciteren via Paul de Letter. Hij is bekend met de eigenaren en ingeschakeld om de eerste werving te verrichten. Je kan hem bereiken voor meer informatie via pauldeletter@werktalent.com of via 06-47043936.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent