Productiemedewerker (2-ploegen)

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Wil jij onderdeel uitmaken van CPG Europe? Wereldwijd opereren zij in meer dan 90 landen, en jij kan hier als operator je steentje aan bijdragen!

Dit ga je doen

Vanwege de enorme groei is CPG op zoek naar productiemedewerkers die hun team komen versterken! Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het blijven draaien van de machines. Hierbij kan je denken aan het bijvullen van de verpakkingen voor het uiteindelijke eindproduct namelijk lijm, kit en purschuim. Dit doe je aan een geautomatiseerde lijn. Daarnaast controleer je de kwaliteit van het eindproduct. Is het allemaal goed gegaan? Dan ben jij onderdeel geweest van een product wat wereldwijd verkocht gaat worden. Hoe gaaf is dat?!

Je komt te werken op de locatie in Arkel. Hier wordt gewerkt met twee ploegendiensten. De ene week werk je in de vroege dienst en de andere week de laatste dienst. Jouw werktijden zijn als volgt:

 • Vroege dienst: van 06:00 tot 15:00
 • Late dienst: van 15:00 tot 23:00

Dit krijg je

CPG vindt het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen. Mocht het van beide kanten bevallen dan willen ze graag investeren in jou als medewerker. Zij geven de mogelijkheid om in de toekomst, via hen, een VAPRO A of B cursus te volgen. Naast deze mooie opleidingsmogelijkheid biedt CPG jou het volgende:

 • Een bruto salaris tussen de €2.000,- en €2.600,- per maand, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 13% ploegentoeslag;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Een fulltime baan voor 40 uur in de week;
 • Een werkplek met een prettige en informele werksfeer;
 • Bij gebleken geschiktheid kan je op de lange termijn een contract krijgen voor onbepaalde tijd!

Dit ben je

CPG vraagt van jou het volgende: 

 • Je hebt je mbo niveau 4 en/of havo diploma gehaald;
 • Het werken in een tweeploegendienst is voor jou geen probleem;
 • Je hebt enige ervaring in een productie omgeving als operator/productiemedewerker;
 • Vapro A is een pre, maar geen must!

Hier ga je werken

CPG is een internationale organisatie wat onder andere opereert in heel Europa, Azië en het Midden-Oosten. Op de locatie in Arkel houden zij zich bezig met het produceren van lijm, kit en purschuim. Het bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid en verwachting is niet dat ze stil blijven staan. Sterker nog: ze hebben ruimte om te groeien! Ook voor jou zijn er dus diverse doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf is makkelijk te bereiken vanuit de steden Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. Je zult aan de gunstige kant van de files zitten waardoor je niet vaak te maken hebt met urenlang stilstaan.

Interesse?

WerkTalent verzorgt de werving, de selectie en treedt op als adviseur. Wij voeren samen een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie en wanneer de match gemaakt is volgt een tweede gesprek op locatie van de opdrachtgever.

Namens de opdrachtgever en WerkTalent Gorinchem verzorgt Esmey de Haas de werving en selectie. Neem contact met haar op via 06-19476246. Reageren kan via esmeydehaas@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent