Leerling Installatiemonteur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb je twee rechterhanden en heb je altijd al de wens gehad om aan de slag te gaan als installatiemonteur? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Wil jij tussen de €2000,00 á €2500,00 bruto per maand verdienen als hulpmonteur/leerling installatiemonteur?

Je dag begin met een bakje koffie op de zaak. Samen met jouw ervaren collega ga je naar een klus. De ene dag is dat een klus bij een particulier, de andere dag ben je bij een bedrijf aan het werk. Je zal je voornamelijk bezig houden met het installeren van airconditioningsystemen (split airconditioning en VRF systemen) en het monteren van kanalen voor luchtbehandelingssystemen. De klussen vinden voornamelijk in de Randstad plaats. Het komt wel eens voor dat je een klus op een grote afstand hebt.

Je zal starten als hulpmonteur, waarbij jij een goed inwerk en leertraject aangeboden krijgt door de opdrachtgever. Als jij via onze opdrachtgever opleidingen hebt afgerond kan je doorgroeien tot hoofdmonteur met daarbij een eigen service bus. Maar daarbij stopt het niet! Mocht jij verder willen groeien dan zijn er nog meer leermogelijkheden waarbij jij eventueel in een functie als werkvoorbereider/planner/projectcoördinator kan treden. Genoeg mogelijkheden bij deze opdrachtgever dus! Onze opdrachtgever vindt ambitie en motivatie belangrijker dan jouw achtergrond, echter moet je natuurlijk wel handig zijn of technisch onderlegd.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag. De ene dag werk je van 08:00 tot 17:00. De andere dag kan dat 07:00 tot 16:00 zijn. Je werkt in de dagdienst.

Dit krijg je

• Een bruto maandsalaris tussen de €2000,00 á €2500,00 afhankelijk van jouw achtergrond;
• Unieke gelegenheid om het vak te leren van een echte vakman;
• Goed inwerk en leertraject;
• Een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag;
• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
• Je krijgt toegang tot een volledig ingerichte werkbus;
• Je komt te werken bij een klein bedrijf met korte communicatielijnen en een open en informele cultuur;
• Standplaats: Bergschenhoek.

Dit ben je

Ben jij technisch onderlegd en klantvriendelijk? Kom jij altijd met een grote glimlach op je werk en denk jij in oplossingen? Goed zo! Als je aan onderstaande eisen kan voldoen maak jij zeker kans op deze baan:

• Je bent fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag;
• Ambitie en motivatie vindt onze opdrachtgever belangrijker dan ervaring. Jij hebt dan ook de ambitie om het vak te leren en staat te springen om aan de slag te gaan als hulpmonteur;
• Je bent handig (een echte klusser of sleutelaar thuis) OF;
• Je hebt een technische opleiding afgerond richting: metaal en techniek/koeltechniek/hulpmonteur/monteur (dit is een pré);
• Je spreekt vloeiend Nederlands;
• Je bent in het bezit van je VCA diploma of hebt de bereidheid deze via WerkTalent op korte termijn te behalen;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
• Je beschikt over eigen vervoer (fiets/scooter/auto) om zelfstandig bij de opdrachtgever te kunnen komen in Bergschenhoek (ligt naast Rotterdam/Zoetermeer/Delft;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is specialist in advies en installatie van verschillende airconditioning systemen. Tot airconditioning hoort ook de ventilatie, luchtvochtigheid, periodiek onderhoud en eventuele verwarming, zodat het werk- of leefklimaat zo aangenaam mogelijk is.

Interesse?

Ben jij dé hulpmonteur die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact. Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Dit kan naar 010-2437383 of naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent