Monteur luchtkanalen (schoonmaak)

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Heb je inmiddels al enige werkervaring? En ben je op zoek naar een vervolgstap in je loopbaan? Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heb je affiniteit met de techniek? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

De functietitel zegt het eigenlijk al. Als monteur luchtkanalen ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en onderhouden van allerlei luchtbehandelingssystemen. Zo houd jij je de ene keer bezig met het schoonmaken van bestaande luchtkanalen en plaats je de andere keer een geheel nieuw systeem. Ook inspecteer en vervang je deze waar nodig. Jouw (technische) werkzaamheden verricht je veelal in teamverband (bijvoorbeeld samen met je buddy) en je werkt voornamelijk in dagdienst.

Mis je de specifieke ervaring maar weet jij je prima te redden als monteur? Dan biedt onze opdrachtgever jou de kans om (na een gedegen inwerkperiode) aan de slag te gaan in een nieuwe branche. Onze opdrachtgever leert jou het vak namelijk maar al te graag en aangezien je al ervaring hebt als monteur, pak je het vast en zeker ook snel op.

Dit krijg je

Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een volledig zelfstandig monteur in de luchtkanalen is hetgeen wij je in eerste instantie bieden. Vanzelfsprekend staat er nog het één en ander tegenover, namelijk:
  • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,00 a €2200,00 (afhankelijk van jouw ervaring);
  • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
Wat wellicht ook goed is om te weten is dat je komt te werken in een gezellig en informeel team waar ook tijd is voor humor en plezier op de werkvloer. In jouw rol werk je in de buitendienst, concreet betekent dit dat je komt te werken op diverse locaties door het land.

Dit ben je

  • Enige ervaring als hulp monteur in de techniek;
  • Sterke motivatie om de handen uit de mouwen te steken;
  • Eigen vervoer + rijbewijs B
  • VCA-basis
Jouw motivatie is bepalend of er uiteindelijk een klik is tussen jou en onze opdrachtgever. Als dit goed zit, kan het zomaar eens een match zijn voor lange termijn

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een specialist in het plaatsen, onderhouden en waar nodig vervangen van luchtbehandelingssystemen. Het kantoor en de loods zijn gevestigd nabij Rotterdam - Noord, maar jij komt te werken op locatie bij de eindklant. Veelal in de regio Zuid-Holland en incidenteel daar buiten.

Wellicht goed om te weten dat er circa 20 vaste medewerkers in de buitendienst werken en waar nodig huurt men flexwerkers in. Op kantoor werken er circa 15 medewerkers. Men is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen, Delft en Rotterdam.

Interesse?

Is dit nou dé ideale vervolgstap in jouw carierre? Solliciteer dan snel! Via de rode sollicitatie button kun je direct reageren op de functie. Vergeet hierbij niet je CV en motivatie bij te voegen. Heb je vragen? Bel ons gewoon even: 010-2437383 of stuur ons gewoon even een mail: rotterdam@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent