Cleanroom weekend

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 1200,- tot € 1400,- per maand
Direct naar:
Heb jij al wat ervaring met schoonmaakwerk en zoek je vast werk voor elke zaterdag en zondag? Vaste tijden overdag en dubbel betaald! Beschik je over een goede houding en gemotiveerd om lekker aan de slag te gaan? Laat deze serieuze kans niet liggen!

Dit ga je doen

Je komt te werken in een zogeheten Cleanroom. Een Cleanroom is een zeer zuivere werkomgeving. Deze ruimte is ontworpen om besmetting of vervuiling in het productieproces, dat in deze omgeving plaatsvindt, te beperken of volledig uit te sluiten.
Afhankelijk van de werkzaamheden vervul je als Cleanroom medewerker meestal de functie van schoonmaker of assemblagemedewerker. Iedereen met enig technisch inzicht kan aan de slag als Cleanroom medewerker.
Het assembleren (uit elkaar halen) van technische producten vraagt ook om wat technisch inzicht.
Andere werkzaamheden van een Cleanroom medewerker zijn het reinigen en verpakken van (high tech) onderdelen.

Binnen een Cleanroom kunnen verschillende producten gemaakt worden. Een Cleanroom wordt gebruikt om producten te fabriceren, bijvoorbeeld halfgeleiders voor telefoons, computers of ruimtevaart. Ook geneesmiddelen worden vaak in een Cleanroom gemaakt.
Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden voor het uitvoeren van metingen of testen met bepaalde producten.

Een Cleanroom medewerker voert controles uit, zet producten in elkaar en maakt vooral producten schoon.

Het werkrooster van een Cleanroom medewerker is vaak erg overzichtelijk.
In deze baan werk je op vaste dagen en tijden, namelijk elke zaterdag en zondag van 7u00 - 15u30 (dagdienst).

Verder zullen je taken o.a. bestaan uit:
 • Werken volgens regels en procedures van de Cleanroom
 • Reinigen en inpakken van diverse producten en of onderdelen van producten
 • Assembleren van producten
 • Schoonhouden van de werkplek
 • Afwijkingen opmerken en melden

Dit krijg je

Wanneer jij serieus op zoek bent naar een goedbetaalde weekendbaan en mag starten bij dit mooie bedrijf, dan bieden wij jou graag het volgende aan:
 • Een parttime baan met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Een bruto uurloon van €11,53 plus 50-100% weekendtoeslag
 • Wanneer je start, krijg je een uitgebreide training op locatie
 • Een fijne werksfeer in een internationaal en jong team
 • Een zelfstandige rol binnen een groeiende organisatie

Dit ben je

Als jij deze mooie kans op weekendwerk bij dit moderne internationale bedrijf dan helpt het als je al wat ervaring hebt als bijv. assemblagemedewerker of productiemedewerker en over enig technisch inzicht beschikt. Maar dat is geen must. We verwachten dat je in elk geval serieus op zoek bent naar een deeltijdbaan voor langere tijd. Daarnaast verwachten we het volgende van je:
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of schoonmaken
 • Je kunt technische tekeningen lezen en werken aan de hand van werkinstructies
 • Je spreekt en begrijpt de Engelse taal. Nederlands is een voordeel
 • Woonachtig in de regio Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Veldhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in de regio Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een part time Cleanroom medewerkers in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste (kennismaking) gesprek zal daarom bij ons in de vestiging Eindhoven plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities. Bij een positieve uitkomst introduceren we je het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij helemaal gemotiveerd geraakt en zoek jij vast werk, aarzel dan niet!
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent