Monteur kabelgoten

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Een fulltime baan door en door heel Nederland reizen. Als monteur in de buitendienst ga jij aan de slag om alles af te ronden. Salaris tussen 2000 en 2500. Per direct beschikbaar en affiniteit met techniek!

Dit ga je doen

Als monteur kabelgoten ben jij actief in de buitendienst. Je bent actief op verschillende grote locaties, ziekenhuizen, winkelcentra's of nieuwe kantoorruimtes. Jij gaat samen met jouw collega op pad, hij haalt jouw 's ochtends op met de bus en dan gaan jullie samen naar de opfracht toe. Jouw eerste stappen als monteur, onder begeleiding van jouw collega ga jij het vak van a tot z leren. Jij bent bezig met de stappen voor nieuwe gebouwen of panden die gerenoveerd worden. Je werkt op hoogte want de kabelgoten worden vaak gemonteerd aan het plafond, dus schrik vooral niet als je een aantal meter boven de grond aan het werk bent. Met jouw collega ga je de lucht in en ben je bezig met de montagewerkzaamheden. Wanneer je opdracht erop zit ga je weer naar de volgende opdracht!
Het is een fulltime functie in dagdienst waarin je op verschillende locaties door Nederland komt. Wanneer jij je goed laat gelden kan je doorgroeien naar hoofmonteur en kan jij iemand begeleiden op nieuwe klussen! Je bent woonachtig in de regio Tilburg, Gilze en Rijen.

Dit krijg je

+ Doorgroeimogelijkheden
+ Je komt op veel mooie locaties
+ Een gezellig familiebedrijf
+ Kans op een vast contract
+ Interne opleiding

Dit ben je

  • Leergrierig
  • Rijbewijs
  • In het bezig van een geldig vca, ander te behalen via Werktalent
  • 2 rechterhanden

Hier ga je werken

Dat we marktleider zijn in montagetechniek, durven we wel te stellen. Want als het de montage van uw kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrails betreft, zijn wij dé partij voor u om het complete montagewerk professioneel uit te voeren.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousisast geworden? Reageer dan snel door op solliciteren te drukken, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent