Logistiek medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Katwijk
Salaris € 1800,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Ben je op zoek naar een vaste baan? Wil je elke vrijdagmiddag vrij? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het verzamalen van de orders die besteld zijn door diverse afnemers veelal specialisten in de versmarkt zoals kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, slagerijen en supermarkten. De afnemers bestellen deze producten via een digitaal systeem als deze bestelling is goedgekeurd door de binnendienst komt de bestelling in de handscanners van de logistiek medewerkers terecht.

Je loopt door het magazijn en verzameld de orders en maakt deze verzendklaar. Er zijn verschillende afdelingen zoals non-food, food en diepvries. Ervaring voor deze functie is niet noodzakelijk de juiste werk instelling wel.

In deze functie werk je van maandag t/m donderdag van 07:00 tot 17:00 en op vrijdag van 07:00 tot 11:00. Het bedrijf is gevestigd in Noordwijk en is goed te bereiken vanuit Leiden, Sassenheim, Lisse en Katwijk aan zee.

Dit krijg je

Een salaris tussen de € 1800 en € 1900 bruto per maand
Elke vrijdagmiddag vrij!
Leuk team van collega's en een bedrijf van goed is voor zijn medewerkers
Vaste baan


Dit ben je

Je bent gemotiveerd, sociaal en werkt graag in teamverband
Je bent bereid om te werken in een koude omgeving (4°C) uiteraard krijg je de juiste werkkleding
Je bent netjes en geordend
Je bent fulltime beschikbaar

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een groothandel gevestigd in Noordwijk. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten vleeswaren, non food artikelen en andere producten. Bij het bedrijf werken ongeveer 50 mensen en ze zijn sterk groeiende. De kernwaarden voor deze organisatie zijn kwaliteit, klantvriendelijkheid en een hoog service level.

Wij zijn voor deze organsatie op zoek naar logistiek medewerkers. Deze functie is uitermater geschikt voor bijvoorbeeld vulploegmedewerkers, magazijn medewerkers en supermarktmedewerkers die op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Interesse?

Is dit jouw nieuwe job? Heb je vragen over de functie? Bel, app of mail naar 06 53 93 39 95 / maikelvandersloot@werktalent.com

Na een intakegesprek waar we je wensen en de functie goed doornemen. Zullen we je voorstellen bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je de gehele procedure.

We helpen je graag naar je nieuwe toekomst!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent