Productiemedewerker 2 ploegen

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Kampen
Salaris € 2400,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Wil jij als productiemedewerker aan de slag in de 2 ploegen en na 6 maanden een contract verdienen bij de opdrachtgever? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Voor een opdrachtgever in Kampen zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker.

Als productiemedewerker leg jij de basis voor het product en zorg je dat het uiteindelijke product gereed gemaakt wordt voor verzending. Samen met je collega’s werk je fulltime van maandag tot met vrijdag van in een 2 ploegendienst. Je hebt een afwisselend takenpakket en bent zowel seriematig aan het werk met machines, als handmatig op klant specifieke producten werkzaam. Dit laatste zijn veelal kleinere aantallen. Kortom, jij hoeft je niet vervelen.

Ze werken in een 2 ploegensysteem. De werktijden zijn van 05.00 tot 15.00 en van 15.00 tot 01.00 uur. Je ontvangt standaard 15% toeslag over je basisloon.

Dit krijg je

Naast een mooie en afwisselende baan ook nog:

  • Een gezellig team waar je onderdeel van gaat zijn
  • Twee keer per jaar een teamuitje
  • Start salaris tussen de € 2420 - € 2700 bruto per maand
  • Ploegentoeslag 15%
  • Vaste baan voor lange termijn werklocatie Kampen

Dit ben je

Bezit jij over een positieve instelling en ook nog:

  • Ervaring heeft met het werken in een productieomgeving
  • Bereid is om in een 2 ploegensysteem te werken
  • Enig technisch inzicht heeft
  • Woonachtig is in de omgeving van Zwolle, Kampen, Emmeloord, Dronten
  • Weet van aanpakken en graag in teamverband werkt

Hier ga je werken

Bij dit mooie en stabiele bedrijf is het volledige proces in eigen beheer. Jouw werkzaamheden zullen dan ook afwisselend zijn. Alles wordt van begin tot aan het eind op de locatie gemaakt en verstuurd. Je kan deze producten bij bijna alle bedrijven terug vinden die spullen moeten verpakken en versturen.\
Het is een groeiend bedrijf met een klein team en korte lijnen.

Interesse?

Op het moment dat je bij ons solliciteert bekijken wij binnen een aantal dagen jouw CV. Zien wij een match met onze opdrachtgever, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan bij ons op de vestiging plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor de nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden van het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast, dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw CV, dan word je door hen ook uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na een positieve terugkoppeling van jullie beiden, gaan wij over tot het maken van het contract. Deze wordt digitaal voor je klaar gezet. Je kunt dan ook digitaal ondertekenen.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Ralf Nieuwenhuis via tel. 038 - 30 30 250 of op 06 33 14 17 05 Wil je direct solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatieknop.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent