Productiemedewerker Parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Vind jij het leuk om met mooie orchideeën te werken in een leuk en gezellig team?

Dit ga je doen

Wij zoeken een productiemedewerker die tussen de 24 en 40 uur in de week beschikbaar is. Het gaat om 3, 4 of 5 hele dagen van 7.00 uur tot 16.30 uur. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het stokken van de orchideeën, sorteren, uitrapen en inpakken van planten voor ze naar de klant gaan. De werkzaamheden vinden plaats in de bedrijfshal, enkele keren per jaar zal er in de kas gewerkt worden. Je komt te werken in een vast team met een prettige werksfeer. Ervaring is geen vereiste, want jouw collega’s leren jou het vak. Je zult een team vormen met Nederlandse en Poolse collega’s.

Dit krijg je

Een baan waarin wij jou zo veel mogelijk afwisseling willen bieden. Waarbij je fulltime of parttime aan de slag kan en met zicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Het team bestaat uit een grote groep vaste medewerkers aangevuld met (veelal Poolse) uitzendkrachten. Ze hebben jaarlijks een bbq en als er gewerkt wordt op vrijdagmiddag staat er einde van de dag een borrel/frisje klaar. Salaris wordt bepaald door jouw leeftijd en ervaring, maar met de cao Glastuinbouw als leidraad.

Dit ben je

  • veelzijdig en flexibel is, zowel in werkzaamheden als in werktijden;
  • affiniteit heeft met bloemen en planten. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar enthousiasme vinden wij belangrijker;
  • een teamplayer is en weet van aanpakken;
  • woonachtig is in de omgeving van het Westland, Den Haag, Delft, Rijswijk of Rotterdam;
  • fysiek gezond is;
  • de Nederlandse taal goed beheerst;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een geautomatiseerde orchideeënkwekerij uit Maasland en kweken en leveren unieke soorten Dendrobiums. Zij hebben zich gespecialiseerd in de Dendrobium Sa-nook in verschillende potmaten en de Dendrobium Berry Oda. Iedere dag werken zij, met een gemotiveerd team van vaste en flexibele krachten, aan de hoogste kwaliteit en zorgen zij ervoor dat orders netjes en op tijd de deur uit gaan. Tevreden klanten zijn tenslotte het einddoel. Zij zijn op zoek naar een enthousiaste productiemedewerk(st)er.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent