Schoonmaker Parttime

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een paar extra uren werk. Wij zijn op zoek naar een schoonmaker (m/v) die 2 x 2,5 uur per week wilt schoonmaken op een klein kantoor. Dagen kunnen in overleg.

Dit ga je doen

Als schoonmaker zal jij huishoudelijke schoonmaakwerk gaan verrichten. Dit zal je gaan doen bij een klein kantoor. Tijden zijn in overleg, maar zal vaak beetje einde middag zijn. Je zal het interieur schoonmaken, de vloer stofzuigen, afnemen van de bureau's oftewel de volledige huishouding.

Het gaat om een ongeveer ±5 uur in de week. Eventueel in overleg kan je meer uur maken. Het betreft om een bedrijf in Zevenhuizen (Gemeente Zuidplas).

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid. Het gaat om een part time baan veel afwisseling want je komt bij mensen thuis.

  • Een goed startsalaris volgens de schoonmaak cao;
  • Een uitdagende, parttime vaste baan binnen een leuke organisatie;
  • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
  • Teamuitjes, borrels.

Dit ben je

  • Je bent woonachtig in Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda of regio Zuidplas;
  • Je hebt ervaring als schoonmaker;
  • Je bent representatief en kan goed overweg met mensen;
  • 5 uur in de week beschikbaar.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een mooi bedrijf binnen Regio Zuidplas die zich gespecialiseerd hebben binnen de schoonmaakbranche. Zij hebben meerdere schoonmaakmedewerkers lopen die allen parttime werken of dit erbij doen als bijbaan. Zij zijn op zoek naar een leuke, spontane schoonmaak medewerker die op zoek is naar vast werk.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent