montagemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2200,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een functie als montagemedewerker? Per direct beschikbaar? Salaris tussen 2200 en 2800? Woonachtig in de omgeving van Breda, Waalwijk, Den Bosch en Tilburg.

Dit ga je doen

Als montage medewerker ben je verantwoordelijk voor de montage van series transportrollen en engineersrollen. Het afstellen van de assen voor montage met een zeer hoge nauwkeurigheid behoort tot je taken. Je wordt allround opgeleid en wanneer je goed werkt hebt laten zien ga je een stap maken naar stanzer waarbij je complexe handelingen gaat verrichten. Verder wordt er voldoende gestimuleerd om zelf met initiatief te komen. Zo wordt er veel gekeken naar het product, de kwaliteit en de levertijd. Inspraak over verschillende processen wordt gewaardeerd, vanaf de vloer hoor je waar tegenaan gelopen wordt. Je komt te werken in een dagdienstfunctie waarbij je uitzicht hebt op een vaste aanstelling. Met jouw collega's zorg je ervoor dat de orders goed worden verwerkt en er in de hal van 240 meter lang hard wordt gewerkt. De werklocatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.


Dit krijg je

+ Een veelzijdige/afwisselende baan
+ Een leuke groep collega's
+ Mogelijkheden tot doorgroeien
+ Een leuk salaris
+ Kans op een vaste aanstelling
+ Verschillende borrels/uitjes

Dit ben je

  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Een echte techneut
  • Stressbestendig

Hier ga je werken

Je komt te werken in een middelgrote onderneming die zich goed positioneert op de markt. Verschillende grote projecten worden gerealiseerd door jou en je collega's. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer waar ruimte is voor een grapje maar waar wel hard gewerkt wordt!

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent