Installatiemonteur

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2600,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag een vak leren door middel van de praktijk? Ben jij graag de hele dag fysiek bezig in de buitenlucht? Beschik jij over een geldig VCA certificaat en een geldig rijbewijs? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Een bruto maandsalaris van circa €2680 o.b.v. 40 uur p/w (afhankelijk van ervaring).

Als installatiemonteur in de bronbemaling ga je het vak van een echte bronbemaler leren. Omdat dit vak niet te leren is op school zal je dit dus middels de praktijk gaan doen met behulp van je ervaren collega’s. Maar wat doet een bronbemaler nou eigenlijk? Simpel; als bronbemaler houdt je je bezig met het onttrekken van (grond)water uit de grond. Dit is nodig om bouwactiviteiten mogelijk te maken zoals het bouwen van bijvoorbeeld (parkeer)kelders of als er infrastructuur wordt aangelegd. Jij zorgt er daarnaast samen met je collega’s voor dat een defecte installatie wordt gemaakt en zo snel mogelijk weer kan draaien. Doordat de opdrachten per week verschillend zijn zal je ook elke week op een andere plek aan het werk zijn door het hele land. Je verzamelt echter wel dagelijks bij de opdrachtgever zelf waarna jullie met elkaar naar de klus vertrekken. Kortom: je ziet nog eens wat en je bent de hele dag lekker in de buitenlucht bezig. Naar de sportschool hoeft met deze baan ook niet meer want de functie van installatiemonteur in de bronbemaling wordt gezien als fysiek zwaar.

Dit krijg je

Voor deze functie mag je van het volgende uitgaan:

 • Een bruto maandsalaris van circa €2680 o.b.v. 40 uur p/w (afhankelijk van ervaring).
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km)
 • Wekelijkse verloning
 • Vast werk (fulltime) bij onze opdrachtgever
 • Bij gebleken geschiktheid in dienst bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden bijvoorbeeld richting C-chauffeur

Dit ben je

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Affiniteit heeft met de bouw en/of grondwerk
 • Beschikt over rijbewijs B en een geldig VCA certificaat
 • In het bezit is van eigen vervoer (auto of brommer/scooter)
 • Fysiek sterk is en dolgraag een vak wil leren
 • Graag buiten werkt, in zowel de zomer als de winter
 • Open staat voor het maken van overuren

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bemalingsinstallaties om zo de grond op bouwterreinen te onttrekken van (grond)water. Binnen het bedrijf werken ongeveer 18 werknemers welke er over het algemeen al enige tijd werkzaam zijn. Vanuit de startlocatie van de opdrachtgever verricht je werkzaamheden in een straal van 60 a 100 km. Hierbij kun je denken aan de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Amsterdam en Utrecht.

Interesse?

Ben jij dé installatiemonteur voor deze vacature? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent