Productiemedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wijk en Aalburg
Salaris € 2000,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een baan waar jij jezelf kunt laten zien en jij de kans krijgt op een vaste baan in de productie?

Dit ga je doen

Jij komt te werken bij VIV Buisman, een erg prettige werkgever in de voedingsmiddelenindustrie. Voor deze functie is het niet noodzakelijk ervaring te hebben in de productie! Kom jij er gaandeweg achter dat dit bedrijf en de functie van operator jou goed past? Dan is er kans op een contract en krijg jij alles aangeleerd wat jij moet weten!

In deze mooie productieomgeving, ben jij in staat zelfstandig te werken. Jij krijgt instructies van de operator of de productiemanager en dan ga jij aan de slag. Het proces bij VIV Buisman verloopt van basisproduct, boter, tot eindproduct. Dit kunnen kleine kuipjes boter zijn, rolletjes, pakjes, leuke vormpjes of kannen. Het is altijd belangrijk dat jij de HACCP richtlijnen opvolgt.

Het werk wat jij bij VIV Buisman, is/kan afwisselend zijn. Onder andere kan het zijn:

 • Inpakwerkzaamheden; de rolletjes, pakjes in een doosje doen en dit doosje op de pallet opstapelen
 • Uitpakken van grondstoffen; de binnen gekomen boter uit de doos/plastic verpakking halen
 • Ingooien; de boter moet in de machine gedaan worden (tot 15kg)
 • Stickeren; de eindproducten (vormpjes) worden voorzien van een juiste sticker/etiket
 • Kwaliteitscontrole; zie jij een product wat niet voldoet? Dan zorg jij ervoor dat deze niet in het doosje terecht komt
Over het algemeen zijn de werkzaamheden in dagdienst. In overleg kan het ook zijn dat je avonddiensten werkt. Wekelijks worden deze planningen verstuurd. De werktijden zijn als volgt:

Maandag: 7.00/9.30 - 16.00 of 14.00 - 19.30/23.00
Dinsdag: 7.00 - 16.00 of 14.00 of 19.30/23.00
Woensdag: 7.00 - 16.00 of 14.00 - 19.30/23.00
Donderdag: 7.00 - 16.00 of 12.00/15.00 - 18.30/21.00
Vrijdag: 7.00 - 14.00

Dit krijg je

 • Werkweek van ongeveer 32/38 uur per week
 • Salaris van ongeveeer €2050,- bruto per maand
 • 135% toeslag op uren ná 17.00 uur
 • Wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling
 • Vast werk

Dit ben je

 • Fulltime beschikbaar en bereid in de avond te werken
 • Eigen vervoer (in verband met de werklocatie)
Het bedrijf is gevestigd in Wijk en Aalburg, dit is makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch, Zaltbommel, Drunen, Waalwijk enz.

Hier ga je werken

WerkTalent werkt inmiddels een aantal jaar samen met de Koninklijke VIV Buisman en verzorgt wekelijks de planningen wat betreft productiepersoneel.

In Wijk en Aalburg wordt door VIV Buisman een volledig assortiment boter- en melkvetproducten voor toepassingen als bakkerij, chocolade, smaakstoffen, ijs en zuivel geproduceert. Van grondstoffen worden hier eindproducten of halffabricaten geproduceerd ten behoeve van de voedingsmiddelindustrie. De producten welke jij door je handen laat gaan, ga jij op verschillende plekken terug zien komen! Jij bent een super belangrijke schakel binnen een internationale onderneming. Dit mooie bedrijf is zich continu aan het ontwikkelen, aan het groeien en blijft optimaliseren.

Om aan de hoogste markteisen te blijven voldoen, gaan zij voor een klantgerichte aanpak. Inmiddels is Royal VIVBuisman een van de toonaangevende experts op het gebied van karneboter, getextureerde boter, boterconcentraat, watervrij melkvet, ontgeurd melkvet (witte AMF), gefractioneerd melkvet (laag-, midden- en hoogsmeltende fracties), melkvet bereidingen en botermengsels. Onze producten worden alom gewaardeerd in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Binnen de productie omgeving in Wijk en Aalburg hangt een prettige, familiaire sfeer. Jij bent zelf ook erg collegiaal en stelt je leergierig op. Dit fijne familiebedrijf maakt dat jij je snel thuis voelt en kan jou een stabiele toekomst bieden!

VBen jij benieuwd wat dit bedrijf precies doet? Neem dan contact met ons op om het te bespreken.

Interesse?

WerkTalent werkt inmiddels al ruime tijd samen met de Koninklijke VIV Buisman. Is het voor jou fijn om flexibel te werken maar toch wel wat zekerheid te hebben, is dit misschien wel iets voor jou! Mocht het jou goed bevallen en heeft het bedrijf voldoende werk, zal jij namelijk door gepland worden en maak jij zelfs kans op het krijgen van een contract. Dit heb je volledig zelf in de hand, talent wordt zeker opgemerkt!

Wil jij meer weten? Je kunt ons altijd bellen, appen of mailen!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent