Magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een fulltime functie in dagdienst? per direct beschikbaar? Salaris tussen 1800/2000. Woonachtig in de regio Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda? Reageer dan direct als jij die magazijnmedewerker bent!

Dit ga je doen

Jij gaat met jouw collega's aan de slag om lekker fysiek werk te doen met wat zwaardere goederen die binnenkomen. Een nette omgeving waarin jij secuur te werk gaat! De inkomende goederen moeten goed worden weggezet in het magazijn. Verschillende leveranciers komen langs om hun goederen af te leveren. Wanneer zij aankomen hebben jullie al gekeken en gepland wat mogelijk is en waar de ruimte is om alles op te slaan. Het gebeurd in een rap tempo maar ondanks dat het tempo er inzit ben jij de persoon die de rust bewaard zodat alles zorgvuldig gebeurd. Je gaat fulltime aan de slag in dagdienst.
Wanneer de eerste lading gelost is ben je bezig om het magazijn verder te ordenen. Kijken wanneer de volgende wagen langskomt om te lossen. Wanneer er even rust is ga je je collega's helpen met het picken van de orders. Laat jij jezelf goed zien heb je kansen om jezelf te ontwikkelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk je hef- en reachtruckcertificaten te halen zodat je nog meer all round inzetbaar bent!
De werklocatie is makkelijk te bereiken vanaf Waalwijk, Tilburg, Den Bosch en Breda.

Dit krijg je

+ Een betrokken werkgever
+ Kans op doorgroeimogelijkheden
+ Uitzicht op een vast contract
+ Een functie in dagdienst
+ Gezellig teamDit ben je

  • Harde werker
  • Fysiek in orde
  • Communicatief goed

Hier ga je werken

Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf in de medische industrie, ze zorgen ervoor dat wat nodig is voor een operatie op tijd en op de juiste plek wordt afgeleverd. Het magazijn van duizenden vierkante meters groot is het domein waar je je gaat bevinden met het picken van de juiste orders en zorgen dat jij onderdeel bent van het zorg dragen voor een persoon.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten over het bedrijf, reageer dan direct door op solliciteren te drukken dan neem ik z.s.m contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent