Teamleider Metaal

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Apeldoorn
Salaris € 2500,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe stap binnen een metaal georiënteerd bedrijf? Heb je het in je om een team van 8 personen (in de werkplaats) aan te sturen? Heb je ervaring in een metaalbedrijf? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Als teamleider (of noem het voorman of chef!) ben je werkzaam in een metaal georiënteerd bedrijf. In de werkplaats werken o.a. lassers en monteurs. Met jouw achtergrond voel je je als een vis in het water zodra je de mannen in de werkplaats aan het werk ziet (en zet). Zelf ben je niet uitvoerend actief als lasser of monteur, maar het is wel belangrijk dat je een grote mate van affiniteit hebt met de technische werkzaamheden. Bijvoorbeeld omdat je eerder werkte als lasser of monteur in een metaalbedrijf en nu toe bent aan de 'next step'.

Je bent het eerste aanspreekpunt van een team van +/- 8 monteurs. Je hebt een zeer diverse rol binnen het bedrijf. Want naast het ondersteunen en aansturen van de werkplaatsmedewerkers, ben je voor een deel van de week ook op kantoor te vinden en heb je klantcontact, assisteer je bij de verkoop enzovoort. Kortom, een afwisselende functie waar metaaltechniek de boventoon voert.

Al met al een zeer diverse baan, met veel zelfstandigheid. Belangrijk is dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Je bent het voorbeeld voor je medewerkers binnen je team dat je graag helpt waar nodig is. Met je kennis en kunde binnen de techniek, beheers je over goede leidinggevende capaciteiten (of hebt er aanleg voor!) en kun jij je team op weg helpen om efficiënter te werk te gaan.

Verder ben je ook bezig met taken op het gebied van werkvoorbereiding, verbeteren van processesn en denk je altijd in oplossingen. En werkt deze uit.

Al met de ideale baan voor een ondernemend persoon met ervaring in een metaalgerelateerde werkomgeving die toe is aan de stap om sturing te gaan geven aan collega's (teamleider). Of hierin al concrete ervaring heeft, maar graag een nieuwe uitdaging aangaat.

Dit krijg je

 • Full time baan (40 uur)
 • Direct op contract bij de opdrachtgever! Vaste baan!
 • Werktijden zijn van 07.30 t/m 16.30 (dagdiensten)
 • Prima salaris conform de CAO Metaal & Techniek (waaronder prima pensioen en 13 ATV dagen)
 • Zelfstandige functie, met doorgroeimogelijkheden en veel afwisseling.
 • Bedrijf met korte lijnen;

Dit ben je

 • Relevante werkervaring in de metaaltechniek (bijvoorbeeld als lasser/bankwerker of monteur);
 • Leidinggevende eigenschappen (hetzij verkregen uit ervaring, hetzij omdat het van nature in je zit om de leiding te willen nemen);
 • Je bent een aanpakker en ondernemend;
 • Je bent een echte teamplayer, je denkt in oplossingen en je bent flexibel;
 • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse taal (Engels is een pré);
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tiel/Elst/Arnhem/Apeldoorn of hier +/- 15 km vandaan;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is actief in de wereld van aanhangwagens. Al meer dan 25 jaar zijn ze actief in deze branche. Graag leg ik je meer uit tijdens een kennismakingsgesprek bij mij op kantoor!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Wil je graag werken als teamleider in een en denk je dat jij de juiste persoon bent? Schroom niet en neem direct contact met mij op. Ik help je graag aan een toffe nieuwe full time baan!

Bel 06- 45 20 53 94
Mail: kevingroenen@werktalent.com

Zie ik je snel?

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent