Leerling Heier BBL

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag een BBL traject (met leuk salaris!) volgen? Ter uitbreiding zoeken wij aankomende heijers.

Dit ga je doen


Als heier ondersteun je de machinist/heibaas bij het plaatsen van stalen damwanden, heipalen en buizen. Je bouwt de funderingsmachine op- en af en helpt bij het verplaatsen ervan. Je zorgt voor het veilig aanpikken, inhijsen en positioneren van damwanden en palen en verplaatsen van rijschotten. Je werkt in een klein team in Nederland (soms België) aan aansprekende projecten met een duur van enkele weken tot meerdere maanden.

Dit krijg je


Een afwisselende functie voor een echte aanpakker. Onze opdrachtgever is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen en een informele cultuur. Zij bieden een plezierige werksfeer en geven ruimte aan het meedenken over nieuwe oplossingen. Zij bieden een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO Bouw en Infra én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit ben je


Je bent een teamspeler met inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet wat er nodig is om veilig naar een resultaat te werken. Je hebt een flexibele instelling en pakt graag allerlei werkzaamheden op. Uitdagend fysiek werk in de buitenlucht past helemaal bij jou. Het team kan rekenen op jouw vakmanschap en gemotiveerde werkhouding, zodat de klus veilig en goed wordt afgerond. Je bent in het bezit (of woont vlakbij Papendrecht) van rijbewijs B, technische aanleg, fulltime beschikbaar en bent bereid om een BBL opleiding te volgen.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een leuk bedrijf wat goed bereikbaar is vanuit Rotterdam en Dordrecht waarbij je kan groeien in een leuke functie (full time) door middel van werken en leren. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever waarbij je een tijdelijk dienstverband krijgt met uitzicht op vast.

Interesse?

Neem contact op met Xandra Tukker via 06-13236373, xandratukker@werktalent.com of solliciteer via de knop!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent