Koelmonteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bleiswijk
Salaris € 1800,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Ben jij goed met je handen en heb je ervaring als monteur of zou je dit graag willen leren? Dan is deze functie als koelmonteur echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Bij deze functie als (hulp) monteur buitendienst is het jouw taak om de koelmonteur een handje te helpen en te ondersteunen tijdens het plaatsen, installeren en onderhouden van verschillende technische installaties. Hieronder vallen bijvoorbeeld: Zonnepanelen, Airconditioning en Warmtepompen. Samen met jouw collega zorgen jullie ervoor dat alles naar wens is bij de consument of klant.

Jij bent het visite kaartje van het bedrijf en gaat dan ook samen met jouw collega langs bij veel verschillende bedrijven en particulieren afnemers. Mochten er grotere projecten aangevraagd worden ga je met een heel team op pad en zijn jullie met zijn alleen verantwoordelijk voor de tevreden klanten.

Zodra jij mag beginnen als hulpmonteur wordt je ingewerkt door een ervaren monteur die jouw alle ins en outs zal leren van het vak. Jij zal vooral bezig zijn in de installatietechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Ook biedt het bedrijf een aantal doorgroeimogelijkheden waaronder een talloze opleidingen en cursussen waardoor je kan doorgroeien in wie je bent en jezelf volledig kan ontwikkelen als monteur!

Dit krijg je

Het bedrijf biedt jou veel zelfstandigheid, ontwikkelingsmogelijkheden en een stimulerende werkomgeving. Naast een fulltime en vaste baan met veel afwisseling bieden zou jou ook:

 • Een bruto maand salaris tussen de €1800 en €2250 per maand;
 • Een bus van de zaak;
 • De mogelijkheid op een full-time of vast dienstverband;
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen;
 • Eigen gereedschappen;
 • Verschillende vergoedingen waaronder reiskosten;
 • Een informele werksfeer met voldoende tijd en een goeie band op te bouwen met jouw collega's.

Dit ben je

 • Woonachtig in de buurt van Zoetermeer, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Leiden, Den Haag, Gouda, Alphen aan den Rijn, en omgeving;
 • Je bent in het bezit van een geldige rijbewijs B;
 • Sociaal en maakt graag een praatje met de klanten;
 • Je bent leergierig en ziet het zitten om je kennis en functie uit te breiden;
 • Voorkeur van een technische opleiding;
 • In het bezit van een geldig VCA certificaat (pré) Overigens is deze ook te behalen!;
 • Op zoek naar vast werk en een full time baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever zit in de klimaat en koeltechniek branche. Zij ontwerpen duurzame installaties waarbij ze hun klanten ook de service bieden om deze ter plaatse te installeren, plaatsen en onderhouden. Door middel van bijvoorbeeld warmtepompen of airconditioning kan men het klimaat energiezuinig regelen.

Als medewerker ben jij erg van belang binnen dit bedrijf. Zij verzorgen enorm veel opleidingen, cursussen en trainingen waardoor jij jezelf volledig kan ontwikkelen en dan ook flink kan doorgroeien. Maar wat natuurlijk ook heel belangrijk is dat jij plezier in je werk hebt! Zij zorgen ervoor dat er veel tijd is om je collega's en klanten beter te leren kennen.

Het bedrijf zit gevestigd in de buurt van Zoetermeer.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent