Intercedent / recruiter

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Capelle aan den IJssel
Salaris € 2000,- tot € 2450,- per maand
Direct naar:
Werken voor het leukste bedrijf op het gebied van persoonsbemiddeling? Heb je een vlotte babbel, commercieel inzicht en ben je een teamplayer? Dan is werken bij WerkTalent jou op het lijf geschreven!

Dit ga je doen

In deze veelzijdige functie is geen één werkdag hetzelfde en dat is wat ons vak zo enorm uitdagend maakt.
Je bezit over commerciële skills en haalt plezier uit het binnenhalen van nieuwe klanten en het zijn van een sparringpartner voor bestaande (potentiële) klanten. Jij krijgt energie van het spreken van (latent) werkzoekenden en doet er alles aan om voor hen een nieuwe uitdaging te vinden! Tevens denk je mee in personeelsvraagstukken, je kent de branche, zorgt voor oplossingen en ben jij het ondersteunende verlengstuk van de klant in de HR-dienstverlening.

Binnen WerkTalent is er geen onderscheid tussen recruiter, intercedent of junior-accountmanager. Je bent ze namelijk allemaal. Jij praat met zowel de opdrachtgevers als met de kandidaten. Hierdoor weet jij als geen ander of de match er is. Je behoudt zelf het relatiebeheer, de sales werkzaamheden, contacten leggen, het schrijven van wervende vacature teksten, dit alles en nog veel meer leuke dingen behoren tot jouw werkzaamheden.
Uiteraard doe je dit niet alleen, maar samen met enthousiaste collega’s, die net als jou elke dag een succes willen maken. Plezier hebben in je werk vinden wij zeer belangrijk, want wanneer jij plezier hebt leidt dit ook tot meer successen. Successen die we met zijn allen delen.

Het uitgangspunt is dat jij samen met mij een nieuwe WerkTalent vestiging gaat openen in Capelle aan den IJssel / Krimpenerwaard. Na een leuke inwerkperiode gaan wij samen nieuwe opdrachtgevers binnenhalen en onze vestiging tot een succes maken, net als alle andere vestigingen van WerkTalent. Wij gaan dit dan ook samen opbouwen, ons eigen maken! Dit betekent hard werken, maar wel op onze manier. Ik heb er al zin in, jij ook?

Kom jij onze gezellige organisatie versterken in Zevenhuizen en vervolgens Capelle aan den IJssel? Als accountmanager start je met werken op onze bestaande vestigingen. Dit met als doel om deze vestigingen verder te laten groeien en onze organisatie te leren kennen. Uiteindelijk kun je ook je eigen ambities waar maken. Hoe? Bijvoorbeeld door een eigen vestiging te starten, waar jij zelf verantwoordelijk bent voor het dagelijkse reilen en zeilen en het behalen van succes!

Dit krijg je

Werken bij WerkTalent betekent een fijne werksfeer, leuke hardwerkende collega’s en een uitdagende werkplek waar jij je snel thuis zult voelen. Wat bieden wij jou nog meer?


• Een salaris tussen de €2000 en €2450 bruto per maand obv ervaring;
• Aantrekkelijke bonusregeling (persoonlijke- en/of teambonus);
Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy voor de opbouw van je kennis en uitbreiding van jouw vaardigheden;
25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6,5 Adv-dagen o.b.v. een fulltime werkweek;
• Iedere werkdag een uitgebreide en kosteloze lunch met collega’s;
Laptop en mobiele telefoon;
• De mogelijkheid om je eigen business unit op te zetten binnen de logistiek, techniek of industrie;
• Op termijn een auto van de zaak;
• Vast werk en uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
Jaarlijks een incentive weekend naar de tofste bestemmingen (Hvar, Ibiza, Thessaloniki);
Jaarlijkse bbq, zomeruitjes, sportevenementen en natuurlijk een groots kerstfeest.
• And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen!

Dit ben je

• Ervaring in de uitzendbranche als intercedent, consultant, recruiter of junior accountmanager is een pré;
• Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding;
• Commercieel weet jij je mannetje of vrouwtje te staan, door jouw gunfactor weten (potentiële) klanten jou altijd te vinden;
• Flexibiliteit, iedere dag is anders;
• Hard werken is niet erg, vooral niet in combinatie met gezelligheid;
• Woonachtig in Rotterdam (Oost), Gouda, Zoetermeer, Waddinxveen, Krimpen aan den IJssel Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel of elders in regio Zuidplas of Krimperwaard.

Hier ga je werken

WerkTalent is een ambitieus, ondernemend en groeiend bedrijf met een geheel eigen gezicht. “Groei in wie je bent” is dan ook onze nieuwe lijfspreuk. Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen, specialist zijn in wat je doet, duidelijk en eerlijk zijn in wat je kan en vooral verbinden en bouwen aan lange termijnrelaties. Onze vestigingsmanagers noemen we niet voor niets Business Partners. Dit ben je voor je medewerkers, voor je klanten en voor onze organisatie. Door samen te werken, samen succesvol te zijn.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal met mij zijn in onze vestiging te Zevenhuizen. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn, dan wordt jij mijn nieuwe collega waarmee ik samen onze nieuwe vestiging mee gaat runnen.

Solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder.
Wil je meer weten mail dan naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel ben ik ook bereikbaar op 0613409182.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent