Logistiek Medewerker (productie)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Hou jij van Logistiek en ben je toe aan een verantwoordelijke baan met toekomstmogelijkheden? Wil jij graag werken bij een bedrijf dat beloont, waardeert en jou zeer goede arbeidsvoorwaarden biedt? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als verdeler ga jij aan de slag in het magazijn, jij bent daarin actief met verschillende werkzaamheden. Je bent actief voor een groot producent in de bakkerswereld, daarin lever je bijvoorbeeld aan grote supermarktketens in Nederland en België. In het magazijn ben jij de verdeler, jij ziet op een groot scherm wat je moet pakken, hoeveel je moet pakken en waar je het moet verzamelen. Secuur en zorgvuldig te werk gaan is een eis want je bent bezig met brood. Naast het picken ben jij ook bezig met controleren van de producten, staan de etiketten er goed op en is alles leesbaar?

Mocht je zien dat er een tekort is aan producten geef je dit aan bij jouw teamleider. Daarna gaan jullie dit samen oplossen! Het magazijn is jouw terrein, daarbij hoort ook het schoon houden van jouw werkplek. De omgeving waarin jij werkt is een schone omgeving houdt dit ook zo!

Jouw werktijden zijn van 17:00 - 1:00, het brood moet klaar zijn voor de supermarkten open gaan, hier tegenover staan wel leuke toeslagen!!

Dit krijg je

 • Salaris tussen €2000,- en €2400,- (inclusief toeslagen)
 • Toeslagen: 34% tot 100%!
 • Werktijden 17.00-01.00
 • Vaste baan
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden binnen de WerkTalent Academy!

Dit ben je

 • Je bent niet vies van fysiek werk
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent woonachtig in Arnhem e.o.
 • Je bent per direct beschikbaar
 • Je bent ook in het weekend beschikbaar (7 dagen beschikbaar, je werkt uiteraard 5 dagen per week)

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een landelijke player in de voedingsmiddelen. Het bedrijf bestaat ruim 100 jaar door gedrevenheid en ambitie. De werknemers wordt volop de mogelijkheid geboden om door te groeien binnen de organisatie. Werknemers kunnen tegen een kleine vergoeding per maand dagelijks een aantal producten meenemen naar huis en ook is het mogelijk voor of na je werk even te sporten bij het bedrijf!

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een verdeler in handen gelegd van WerkTalent Arnhem.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Meer weten of direct solliciteren? Bel, mail of app: lucterlouw@werktalent.com of 06-19 28 95 04.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent