receptionist/administratief medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 2000,- tot € 2340,- per maand
Direct naar:
veelzijdige functie bij stoer bedrijf in Drechtsteden!

Dit ga je doen


De werkzaamheden bestaan uit telefoon aannemen, vragen klanten beantwoorden (klantenservice), facturatie, foto's maken voor website en deze bijhouden en diverse algemene administratieve werkzaamheden.

Dit krijg je


Een leuke en dynamische functie bij een tof bedrijf met hele stoere producten, bij gebleken geschiktheid vaste aanstelling!

Dit ben je


Ben je op zoek naar een leuke afwisselende kantoorfunctie (vaste baan) bij een mooi familiebedrijf dan is dit jouw baan! Je bent accuraat en kan uitstekend werken met de office-pakketten. Je kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is goed en je bent op korte termijn fulltime beschikbaar.

Hier ga je werken

Onze relatie is al meer dan 60 jaar groothandel en import- en exporteur van onderdelen voor klassieke bromfietsen en scooters van 50cc tot 125cc.
Met meer dan 14.000 verschillende onderdelen en 50 verschillende merken zijn zij gespecialiseerd in oldtimer bromfiets onderdelen van diverse gerenommeerde merken en leveren uitsluitend aan dealers.
Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Barendrecht, Dordrecht en andere plaatsen in en rond de Drechtsteden.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent