(assistent) Expediteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een mooie baan als (assistent) expediteur met goede toekomstmogelijkheden? Solliciteer nu!

Dit ga je doen


Binnen dit mooie en dynamische bedrijf zullen de werkzaamheden bestaan uit afhandelen van douane-, import en export aangiftes, het verwerken van BTW afgiftes, het maken van rapportages, het doen van correcte administratieve handelingen, telefonisch en schriftelijk contact met vervoerders, rederijen en relaties.

Dit krijg je


Vaste baan! Je komt te werken bij een groeiend, bloeiend en mooi bedrijf waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Er heerst een no-nonsense cultuur, er is direct communicatie en een goede werkmentaliteit. Je krijgt een salaris passend bij jouw leeftijd en werkervaring, reiskosten, pensioen, studiemogelijkheden en een 13e maand.

Dit ben je


Je bent op zoek naar een fulltime baan en wil graag werken bij een stabiel en groeiend bedrijf met 20 collega's. Je spreekt en schrijft de Nederlandse en Engelse taal perfect, hebt ervaring en opleiding in de transportsector, bent in staat een VOG te overleggen, hebt een rijbewijs, en beschikt over geduld en een flinke dosis humor. Je bent in bezit van een rijbewijs, bent representatief en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Hier ga je werken

Onze relatie wil een proactieve, probleemoplossende organisatie zijn. Onderscheidend, efficiënt en innovatief.
Hun strategie? Een betrouwbare, flexibele organisatie zijn met een snelle service en scherpe tarieven. En trendsetter in het geven van toegevoegde waarde door middel van duurzame oplossingen.
Diensten zijn transport via weg, lucht en zee omvatten dagelijkse vertrekken binnen Europa, volle vrachten, deelzendingen, conventionele handelsgoederen, ADR-goederen, geconditioneerde goederen, volumegoederen, opslag, distributie, tanktransport en douane-afhandeling.
Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht en goed te bereiken vanuit de Drechtsteden, maar ook vanuit Noord-Brabant of Rotterdam.

Interesse?

Zie jij jezelf helemaal werken bij dit mooie bedrijf, dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent