Instrumentatie Engineer

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Pernis Rotterdam
Salaris € 3000,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Leuke baan bij mooi bedrijf, direct in dienst!

Dit ga je doen


Je draagt zorg voor de kwaliteit van de kalibraties, waaronder het aansluiten en tot stand brengen van de digitale communicatie van de flowmeters in onze installatie. Je beoordeelt de testopstelling, kalibratieresultaten en voert wanneer nodig correcties uit in de software van de flowmeters die getest zijn. Je draagt zorg voor het correct opstellen van kalibratiecertificaten conform geldende regels. Je hebt ervaring in procestechniek en/of elektronica en/of regeltechniek.

Dit krijg je


Je krijgt marktconforme arbeidsvoorwaarden; ploegentoeslag, overwerkvergoeding, collega's die de schouders eronder zetten en veel ruimte voor eigen initiatief.

Dit ben je

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding VAPRO C/AOT, procestechniek of een Mbo-opleiding met vakken als elektronica en/of regeltechniek
  • Je hebt relevante ervaring als E&I technicus of Proces Operator; affiniteit voor instrumentatie en digitale communicatie is een pré
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent fulltime beschikbaar en bent op zoek naar een vaste baan direct in dienst bij het bedrijf.

Hier ga je werken

Onze relatie is één van de grootste testcentra ter wereld en is goed te bereiken vanuit de driehoek Rotterdam - Den Haag - Dordrecht.
Een zeer sociale werkgever die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Interesse?

Zie je jezelf hier werken en heb je interesse in een vaste baan direct in dienst bij de opdrachtgever, dan zien we je c.v. graag tegemoet.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent