Orderpicker dagdienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Schoonhoven
Salaris € 2250,- tot € 2350,- per maand
Direct naar:
Wij zijn op zoek naar een orderpicker in de dagdienst. Wil jij werken binnen een schone omgeving waar het logistiek en productie centrum pas verbouwd is. Dan is dit je kans. Goed salaris en leuke collega's.

Dit ga je doen

Als full time orderpicker binnen dit moderne centrum ben jij van groot belang. Samen met je collega's pak jij alle producten die nodig zijn om een eindproduct mee te kunnen maken bij elkaar. Al deze producten pak jij ook in en sticker je deze op de juiste manier. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het juiste product bij de juiste klant terecht komt. Geen zorgen, fouten maken komt eigenlijk niet voor vanwege het waterdichte systeem waar zij mee werken.

Zijn er nog doorgroeimogelijkheden? Uiteraard! Zo kan jij allround logistiek medewerker worden waarbij jij verantwoordelijk bent voor de ontvangst, uitgifte, administratie en transport. Zo kijk jij alle goederen na aan de hand van de inkooporders. Ook kijk jij naar kwaliteit, is er schade aan het materiaal? Daarnaast kan je ook nog leren om heftruck te leren rijden of met de EPT.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een salaris van €2250,- per maand;
 • Dagdiensten van 08:00 tot ± 16:30 uur;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
 • Een topsfeer met leuke collega’s (6 op jouw afdeling)
 • Wanneer je in dienst komt krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Voordat je in dienst gaat komt er 4,98% ADV vergoeding bovenop je uurloon;
 • Je komt te werken binnen een bedrijf met een uniek product;
 • Teamuitjes

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Bergambacht, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam (Oost) en omgeving ;
 • Enige ervaring binnen een logistieke of productie omgeving;
 • Fulltime beschikbaar en op zoek naar een stabiele vaste baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Zij zitten in de techniek en logistiek. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent