Productiemedewerker 3-ploegendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Durf jij het aan om aan de slag te gaan met machines die verpakkingen produceren? En ben je bereid om in 3 ploegendiensten te werken? Dan is deze functie echt iets voor jou!!

Dit ga je doen

Binnen de functie als productiemedewerker houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf. Hierbij kan je denken aan het bijhouden van de machines, het schoonhouden van je werkplek, inpakker, etc. Je werkt in een ploeg met ongeveer 8 productiemedewerkers met de motivatie om door te groeien. De operator stelt de machines in en jij bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de machines en de producten die eruit komen. Dat betekend dat je de producten moet stapelen, inpakken, als er een storing is roep je de technische dienst erbij, etc.

Je komt te werken in een 3 ploegendienst, de tijden van de ploegen zijn;
 • Ploeg 1: 06:00 - 14:00 uur
 • Ploeg 2: 14:00 - 22:00 uur
 • Ploeg 3: 22:00 - 06:00 uur
Wanneer je een nachtdienst hebt hebt gedraaid werk je 4 dagen en heb je daarna een lekker lang weekend!

De ploegendiensten zijn erg gevarieerd waardoor je de ene week ploeg 1 draait, de week daarna ploeg 2 en de week daarna ploeg 3. In het weekend wordt niet gewerkt en ben je vrij!

Dit krijg je

Jouw werkzaamheden worden erg op prijs gesteld door het bedrijf! Daarom willen zou jou graag het volgende bieden als je bij hun gaat werken:

 • Een bruto maand salaris tussen de €1800 - €2000 euro excl. toeslagen;
 • Een extra ploegen toeslag van 20% bovenop jouw salaris!;
 • €0,17 per km seiskostenvergoeding vanaf 5,1 km;
 • ADV toeslagen;
 • Doorgroeimogelijkheden zoals groeien tot machine operator;
 • In het weekend ben je vrij;
 • Een Full time baan met de mogelijk tot vast werk.

Dit ben je

 • In het bezit van eigen vervoer;
 • Jij bent op zoek naar een baan in een 3 ploegendienst;
 • Op zoek naar een vaste baan met de ambitie om door te groeien;
 • Fulltime en per direct beschikbaar;
 • Je woont in de regio Zuidplas, Gouda, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Zoetermeer en omgeving.
   

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kunststof verpakkingen voor diverse bedrijven. Vooral de verpakkingen voor de voedingsindustrie is hun specialiteit. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de frietsaus bakjes van de Mcdonalds.

Je hebt dus alleen met verpakkingen te maken (niet met het voedsel). Het is een innovatief bedrijf waar de mogelijkheid is om door te groeien in wie je bent! Je komt te werken in een ploeg met 8 leuke collega's waarmee je samen aan de slag gaat met het productieproces van de verpakkingen.

Ben jij geschikt voor de functie en zou je morgen al aan het werk willen? Solliciteer dan snel en wie weet heb jij morgen een nieuwe baan!

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.
Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent