Reachtruckchauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een baan als reachtruck chauffeur? Per direct beschikbaar? Salaris tussen 2300/2800. Woonachtig in de regio Breda, Tilburg en Waalwijk.

Dit ga je doen

Als reachtruckchauffeur draai je perfecte bochtjes in uitdagende werkomgevingen. Denk aan een enorm warehouse, waar de stellages hoog en de paden smal zijn. Strak sturen dus, zeker als je weet dat er nog meer collega’s op reachtrucks rondcrossen. 
Jij zorgt ervoor dat het magazijn netjes geordend blijft. Je bent ook niet te beroerd om af en toe je handen uit de mouwen te steken om bijvoorbeeld de orders te picken en de orders klaar te zetten voor transport.
Jij kan met jouw vaardigheden wel overweg met zendingen die soms over de pallets uitsteken of afwijkende maten hebben. Waar je ook nodig bent, jouw skills ontwikkel je dagelijks en je wordt dus ook steeds beter en onmisbaarder! 
Je komt te werken in een 9-ploegensysteem waardoor je leuke toeslagen op je salaris krijgt. Het betreft een fulltime functie binnen een groeiende organisatie. De werklocatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Tilburg en Waalwijk.

Dit krijg je

  • Fulltime vaste baan
  • Een salaris tussen de € 2300- € 2800 bruto per maand
  • Goede toeslagen door de ploegen


Dit ben je

  • Ervaring met het besturen van een reachtruck
  • Een geldig reachtruckcertificaat
  • Woonachtig in de regio Breda, Tilburg en Waalwijk

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een groot kunststofproducent die nog steeds enorm groeiende is. Binnen het bedrijf heerst een cultuur waar hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor plezier en ontwikkeling. Je werkt voor een aantal grotere leveranciers binnen verschillende branches.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent