Online Marketeer

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Schoonhoven
Salaris € 2300,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Het verschil maken met de concurrent op het gebied van online marketing? Wij zijn op zoek naar jouw creativiteit om voor een topbedrijf te werken, waarbij je in een team komt te werken die out of the box denken.

Dit ga je doen

Als Online marketeer ga jij samen met het complete marketing team op zoek naar mogelijkheden om de online marketing content te laten groeien en beter te laten presteren. Dit doe je allemaal aan de hand van zicht- en vindbaarheid, traffic en lead generation.

Samen met het team zowel nationaal als internationaal bepalen jullie de SEO- en SEA- strategie en de uitvoering hiervan. Ook het rapporteren, analyseren en monitoren van marketingresultaten behoren tot jouw werkzaamheden. Ook ben je samen met je acht andere collega’s bezig om campagnes te maken en bij te sturen zowel in hardcopy als op social media.

Al met al een leuke, afwisselende baan met uiteenlopende trajecten die je tot een goed einde weet te brengen binnen een leuk team bestaande uit vormgevers, online marketeers en tekstschrijvers.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2350 - €3200 euro;
 • Dagdiensten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een topsfeer vol creatieve collega’s;
 • Wanneer je in dienst komt krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Voordat je in dienst gaat komt er 4,98% ADV vergoeding bovenop je uurloon;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een bedrijf met een zeer dankbaar product wat mensenlevens veranderd;
 • Teamuitjes.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in omgeving Schoonhoven, Bergambacht, Gouda, Waddinxveen, RotterdamCapelle aan den IJssel, Regio Krimpenerwaard en omgeving ;
 • Ervaring met o.a. Google Ads, Bing Ads, Display advertising en Social Advertising;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (word en geschrift);
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen (online) marketing;
 • Je kunt zelfstandig en creatief te werk gaan;
 • Je bent op zoek naar een stabiele vaste baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent