Service Adviseur (18/10/2021)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Papendrecht
Salaris € 1800,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Onze opdrachtgever is een toonaangevend autobedrijf in Zuid Holland. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een fulltime Service Adviseur.

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat wij het onmogelijke voor de klant toch mogelijk maken! Hoe pak jij dit aan? Je zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgt wordt op het gebied van mobiliteit. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ontvangt iedereen met een glimlach. Je geeft de klanten advies over alle werkzaamheden die een auto nodig heeft en denkt hierbij altijd mee met de klant. Bij iedere vraag van een klant kijk jij of dit binnen de mogelijkheden ligt en of wij dit kunnen regelen, zodat de klant altijd uiterst tevreden is!

Naast het geven van advies ben je bezig met het bewaken van de planning en houd je de voortgang van de auto in de gaten door overleg met de chef werkplaats. Deze voortgang koppel je, indien nodig, terug aan de klant waardoor hij/zij op de hoogte blijft. Naast het contact met de werkplaats, heb je ook veel contact met het magazijn, onze verkoopafdeling en onze schadebedrijven. Daarnaast zorg jij ervoor dat je alle administratieve werkzaamheden hebt uitgevoerd voordat de klant zijn/haar auto komt ophalen, denk hierbij aan het opstellen van de factuur. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie!

Dit krijg je


Bij onze klant kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden zij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zal je deelnemen aan een introductieprogramma met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!


Daarnaast kan je ook rekenen op:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
  • Fulltime baan;
  • (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s;
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie;
  • een tijdelijk contract met uitzicht op vast!
 

Dit ben je

  • Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je een representatieve uitstraling hebt en er alles aan doet om onze klanten de beste service te verlenen. Jij zorgt ervoor dat alle communicatie naar de klant toe soepel verloopt en de klanten tevreden naar huis gaan. Wil jij van deze functie een succes maken? Dan vragen wij ook:
  • een afgeronde HAVO/VWO of MBO 3/4 opleiding;
  • sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • goede commerciële vaardigheden.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een autobedrijf wat volop in ontwikkeling is. Daarnaast krijg jij de kans om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. De werklocatie is goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem.

Interesse?

Neem contact op met Xandra Tukker via 078-6119292, xandratukker@werktalent.com of solliciteer via de knop!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent