Developer automotive

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ter uitbreiding zoeken wij voor onze opdrachtgever een een Developer (fulltime)

Dit ga je doen


Samen met je collega’s draag je bij aan het ontwikkelen van applicaties voor alle bedrijfsonderdelen van Amega. Dit zijn applicaties waar onze klanten gebruik van maken, maar ook interne rapportagesystemen, optimalisatie van interne processen, koppelingen tussen verschillende ERP-systemen en onze data warehouses. We werken met NOSQL, SQL, C#, .NET Core, GIT, Identity Server, Bitbucket, Jira, Umbraco en verschillende frameworks. Je werkt zelfstandig aan projecten waarbij dagelijks overleg plaats vindt met je collega’s die het contact met de eindgebruiker onderhouden. Naast nieuwe projecten pleeg je onderhoud aan de eerder opgeleverde software waarbij kwaliteit centraal staat.

Zodra je bij ons in dienst komt word je toegevoegd aan een team wat zich richt op het ontwikkelen van een systeem waarmee klanten hun eigen wagenpark kunnen inzien. Die wagenparken worden nu beheerd in een bestaand backoffice pakket, door middel van connecties via API’s en SQL ga jij deze informatie ontsluiten voor onze klanten. Je houd je bezig met de back-end door deze connecties veilig en robuust te ontwikkelen.

Dit krijg je

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
  • (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s;
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
  • een vast contract bij goed functioneren.

Dit ben je

Dat je ervaring hebt met software ontwikkeling dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen! Door jouw zelfstandige instelling en een hands-on mentaliteit zorg jij ervoor dat er een kwalitatief goede code wordt opgeleverd. Daarnaast vragen wij ook:Je specifieke opleiding vinden we minder belangrijk. Of je nu informatica hebt gestudeerd of volledig autodidact bent; het belangrijkste is dat je kan programmeren!

  • HBO denkniveau;
  • kennis van MSSQL, C#, ASP.NET & .Net Core;
  • kennis van ontwikkelen binnen Umbraco is een pré;
  • fulltime beschikbaar.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een leuk bedrijf in de Drechtsteden en goed bereikbaar vanuit Dordrecht, Gorinchem en Barendrecht.

Interesse?

Neem contact op met Xandra Tukker via 078-6119292, xandratukker@werktalent.com of solliciteer via de knop!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent