Productiemedewerker gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Boxmeer
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Jij houdt ervan om met jouw handen te werken? En zit jij niet graag stil? Dan ben jij de Productiemedewerker die ik zoek!

Dit ga je doen

Als Productiemedewerker ben jij altijd bezig. Of dit nu met inpakken, aan- of afvoeren van grondstoffen is, of misschien wel het afwegen van producten, jij hoeft je geen seconde te vervelen! Kort gezegd ben jij op de vloer als een spin in het web en houd jij je bezig met zowel productiewerkzaamheden, afgewisseld met zo nu en dan wat logistieke werkzaamheden.

Dit krijg je

Zie jij het wel helemaal voor je om lekker in een productieomgeving aan de slag te gaan? Dan krijg jij:

  • Bruto maandsalaris tussen de €2.000 - €2.400, afhankelijk van jouw ervaring
  • Bij het werken in ploegen krijg jij natuurlijk ook een ploegentoeslag!
  • Fulltime vast werk voor lange(re) tijd
  • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken
  • Groei- en ontwikkelmogelijkheden (bijvoorbeeld mogelijkheid om door te groeien naar Operator)

Dit ben je

Ben jij die ervaren productiemedewerker die toe is aan iets nieuws? Of ben je op zoek naar een carrière-switch en lijkt dit werk jou wel wat? Top! Verder is het wel belangrijk dat jij:

  • Bereid bent om jouw handen uit de mouwen te steken en aan te pakken!
  • Woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen, Cuijk of Boxmeer

Hier ga je werken

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio zijn wij op zoek naar gemotiveerde aanpakkers die lekker aan de slag willen! Onze opdrachtgevers zijn veelal midden-kleine bedrijven die met een team verantwoordelijk zijn voor de productie in verschillende branches. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek kunnen wij samen bekijken welke opdrachtgever nu het beste bij jou past!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent