Houtbewerker gezocht

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Cuijk
Salaris € 2100,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Ben jij uit het goede hout gesneden en op zoek naar een nieuwe uitdaging? HOUT dan op met zoeken!

Dit ga je doen

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar houtbewerkers. In deze functie houd jij je met verschillende werkzaamheden bezig, afhankelijk bij welke opdrachtgever jij start. Maar globaal gezien zijn de werkzaamheden die jij uitvoert de volgende:

  • Bewerken van de houten producten met jouw handige handen
  • Werken met verschillende soorten houtbewerkingsmachines
  • Afstellen en bedienen van deze machine(s)

Dit krijg je

Ben jij uit het juiste hout gesneden en lijkt deze functie jou wel wat? Dan kun jij de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

  • Salaris tussen de €2.100 - €2.700 bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring
  • Eventuele ploegentoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Kans op contract bij de opdrachtgever (direct of na 6 maanden)
  • Fulltime, vast werk voor lange tijd

Dit ben je

Dus ben jij iemand die niet graag een houten kont heeft en ga jij graag lekker aan de slag? En heb jij een passie voor hout? Dan ben jij altijd welkom! Verder ben jij:

  • Een echte aanpakker die ervaring heeft in de houtindustrie
  • Woonachtig in de omgeving Cuijk, Boxmeer of Nijmegen

Hier ga je werken

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio zijn wij op zoek naar gemotiveerde aanpakkers die lekker aan de slag willen! Onze opdrachtgevers zijn veelal midden-kleine bedrijven die met een team verantwoordelijk zijn voor de productie van houten producten. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek kunnen wij samen bekijken welke opdrachtgever nu het beste bij jou past!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent