Leerling Slager

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij leergierig en zou je graag meer willen leren over het slagers vak? Dan is deze full-time functie echt een interessante uitdaging voor jou!

Dit ga je doen

Binnen het bedrijf ga jij aan de slag als productiemedewerker en Leerling Slager. Jij bent dus niet alleen bezig met het verwaardigen van vlees maar ook breed inzetbaar op alle mogelijke werkzaamheden binnen het bedrijf! Binnen het bedrijf wordt er niet geslacht! Dit betekend dat jij niet bezig met het slachten van dieren, maar alleen voor het versnijden van de stukken die binnenkomen.

Tijdens de functie wordt er van jou verwacht dat jij graag je handen uit de mouwen steekt en ook initiatief toont. Jij zorgt ervoor dat verschillend soorten stukken vlees worden verwaardigd/gesneden tot kleinere stukken waar de vleeswaren van worden gemaakt. Dit betekend dat jij werkzaam bent in een koele omgeving waar hygiëne (nvwa en BRC) voorop staat! De volgende werkzaamheden die tot jouw functie behoren zijn:


• Het snijden/verwaardigen van verschillende soorten stukken vlees;

• De stukken vlees op de juiste snij tafel neerleggen;

De productie ruimte schoon houden;

• Productie bonnen en planningen lezen;

Kwaliteitscontroles uitvoeren.

Jouw nieuwe uitdaging vindt plaats in een dagdienst. Dit beteken dat jij elke maandag t/m vrijdag werkzaam bent vanaf 06:00 uur 's ochtends t/m 15:00 uur (zodra het werk af is mag jij naar huis).

Dit krijg je

Als Leerling Slager in een koele omgeving vindt onze opdrachtgever dat je goed beloond moet worden voor de werkzaamheden die je voor hun verricht. Hierdoor bieden zij jou graag het volgende:

• Een bruto maand salaris tussen de €1900,- en €2100,- per maand;

• Een informele werksfeer waarin jij de kans krijgt om door te groeien als machine of proces operator;

• Verschillende extra's, zoals een eindejaarsuitkering en 131% toeslag over het uurloon bij het maken van overuren voor 06:00 's ochtends of na 18:00 s' avonds;

Koude toeslag van 0,07%;

• De mogelijkheid om samen met jouw collega's te genieten van lekker eten in de pauzes, in jouw eerste week ontvang jij een coupon voor gratis eten in de kantine!;

• Een goed geregelde pensioensregeling;

• De mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan met de kans op een vaste baan;

Werkkleding en werkschoenen van de zaak.

Dit ben je

• Woonachtig in de buurt van Gouda, Waddinxveen, Rotterdam (oost), Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer, Den Haag of Woerden;

• Sociaal goed onderlegd en bereid om in een multicultureel team te werken;

• Potentie om door te leren en door te groeien als productie leider of machine operator;

• Een flexibele, full-time werker die bereid is om overuren te maken i.v.m. spoedorders;

• Jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;

Leergierig en een harde werker;

Voor deze fulltime job is geen opleiding verplicht! Ze helpen jou graag bij het leren van het productie proces en vereisen dus géén diploma.

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend en leuk bedrijf dat zich al jaren bevindt in de Food Industrie. Onze opdrachtgever voorziet verschillende grote supermarkten van vleeswaren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan Jumbo, Lidl en de Plus.

Als Leerling Slager kom je terecht in een gezellig en multicultureel team van ongeveer 200 collega's die net zoals jij elke dag hun beste beentje voorzetten en graag elkaar willen helpen.

Verder is het bedrijf erg blij met hun medewerkers en laten zij dit ook blijken met verschillende extra's zoals in de eerste week van jouw werkzaamheden gratis eten in de kantine.

Mocht je graag op een andere afdeling willen staan of nieuwe werkzaamheden willen leren kan je dit gewoon aangeven aan jouw leidinggevende en dan zullen zij jou helpen bij het zoeken van een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf!

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent