Montage Medewerker/Allround Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouderak
Salaris € 1850,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Heb jij twee rechter handen en heb je een beetje ervaring met monteren? Ga je graag aan de slag in een dagdienst en ben je op zoek naar iets voor lange termijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag in een hecht en sociaal team waarbij jij als zelfstandige montage werker aan de slag gaat met het monteren en afwerken van verschillende soorten RVS en stalen kisten. De kisten dienen ter opslag van verschillende vrachtwagens en bestaan daardoor ook uit leuke en grote opdrachten.

Jij weet alles van aan aanpakken en vind het leuk om de kisten door middel van een productie tekening te monteren en coaten in de gewenste kleur van de klant. Binnen dit bedrijf heeft iedereen zijn specialisme, zo maak jij onderdeel uit van een team bestaand uit: TIG lassers, kantbankwerkers, operators en montagemedewerkers, etc.

De functie wordt uitgevoerd in een dagdienst. Dit betekend dat je aan de slag gaat van maandag tot en met vrijdag van 07:00 - 16:00 uur of 8:00 - 17:00 uur net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Weekenden ben je lekker vrij!

Voornamelijk ben jij bezig met het afmonteren van staal aluminium of rvs kisten. Denk aan deksels ,scharnieren , sloten, gasveren monteren aan of op de kisten. Verder houdt je je ook bezig met het coaten/spuiten van de kisten in de kleur die de klant wenst. Niet moeilijk maar enig inzicht en kennis van gereedschap is fijn.

Dit krijg je

Jouw werkzaamheden worden door het bedrijf erg op prijs gesteld! In ruil voor jou werkzaamheden wilt het bedrijf jou graag het volgende bieden:

 • Vast werk waarbij je full time aan de slag kan;
 • PBM's worden geregeld;
 • Dagdiensten, weekenden vrij;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;
 • Startsalaris tussen de €10,- en €12,50 bruto per uur. Afhankelijk van ervaring, niveau en leeftijd;
 • Werken in een groeiend bedrijf met een mooi toekomstperspectief;
 • Informele werksfeer;
 • Elke vrijdag een lekker frietje tijdens de lunch en aan het einde van de dag vrijdagmiddag borrel.

Dit ben je

 • Jij hebt ervaring als montage medewerker;
 • Jij hebt affiniteit in de techniek branche;
 • Jij hebt een MBO niveau 2 diploma of denkwijzen in de richting Metaalbewerking, Constructiebankwerker;
 • Op zoek naar een vaste baan;
 • Fulltime beschikbaar en wilt graag in dagdiensten werken;
 • In het bezit van eigen vervoer;
 • Je woont in de omgeving van Regio Zuidplas, Rotterdam, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Woerden of Gouda en omgeving.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een dynamische en snel groeiende organisatie en specialist in het maken van standaard of maatwerk opbergruimtes voor wagens. Zij onderscheiden zich door de service die men levert, het innovatief denken en vooral door het kwaliteit die men levert.

Zij hebben een breed assortiment opbergruimtes van aluminium, staal en RVS.

Wat misschien ook leuk is om te weten is dat zelfs de directeur meehelpt wanneer het druk is, en dat hij ook de vloer van de werkplaats aan het vegen is.

Dit zegt natuurlijk heel veel over de sfeer die binnen het bedrijf hangt.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar quintyflier@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 06-44846527. Uiteraard ook bereikbaar via WhatsApp.

Deel via social media:
Quinty Flier

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent