Commercieel Medewerker Binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een fulltime commerciële binnendienst functie? Krijg direct een contract bij Meis Brandbeveiliging te Gorinchem!

Dit ga je doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst werk je nauw samen met een ervaren Commercieel Adviseur. Omdat deze Adviseur voornamelijk in de buitendienst werkzaam is, beheer jij alle voorkomende commerciële werkzaamheden op het kantoor. Hierbij kun je denken aan het nabellen van de offertes die voortkomen uit de onderhoudswerkzaamheden van de monteur bij de klanten van onze opdrachtgever. Het betreft een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Na een gedegen inwerktraject krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je takenpakket uit te breiden. Onderstaande taken en verantwoordelijkheden kunnen bij de functie behoren: 

 • Offertes zelfstandig opstellen met behulp van een branche specifiek automatiseringspakket
 • Uitgebrachte offertes nabellen bij bestaande klanten in diverse branches. Waaronder vastgoed, detailhandel, horeca, transport, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, automotive, bouw, retail en industrie
 • Klanten leren kennen en diens behoefte vertalen naar opdrachten
 • De relaties met klanten onderhouden en optimaliseren
 • Assisteren bij het schrijven van complexe tendertrajecten
 • Omzetdoelstellingen behalen
 • Diverse marketing gerelateerde werkzaamheden
 • Diverse administratief ondersteunende werkzaamheden
Bij Meis Brandbeveiliging hechten ze waarde aan gezamenlijke doelstellingen. Door een goede invulling te geven aan de functie zorg je samen met hechte groep collega`s voor de verdere groei en professionalisering van de organisatie.

Dit krijg je

Naast dat je direct in dienst treedt bij Meis Brandbeveiliging B.V., kan je het volgende verwachten:

 • Kans op een vast contract voor onbepaalde tijd
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2100,00 en € 2500,00, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • Een fulltime werkweek van 39 uur (op vrijdag één uur eerder weekend!)
 • Een pensioenregeling
 • Een gedegen inwerktraject, kans op opleiding en de vrijheid om zelfstandig invulling aan je werkdag te geven

Dit ben je

Naast dat je enige relevante werkervaring hebt, is het prettig als je in het bezit bent van het volgende:

 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal, een klantgerichte commerciële instelling en een representatieve uitstraling
 • Aantoonbare affiniteit met technische producten is een pre
 • Woonachtig in de omgeving van Gorinchem
 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO 3 niveau

Hier ga je werken

Wie is Meis Brandbeveiliging en wat is de rol van WerkTalent?

Meis Brandbeveiliging is sinds 1980 werkzaam op het gebied van brandbeveiliging en verleent service door heel Nederland. De landelijke dekking realiseren ze met een gemotiveerde groep monteurs die verspreid over Nederland in een eigen regio werken. Dit doen ze vanuit de locaties in Gorinchem en Heerenveen. Hoewel, de monteurs van Meis werken veelal vanuit huis. Meis Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van brandblusmiddelen en het leveren van kwaliteitsproducten op het gebied van brandblusapparatuur. Ook het onderhouden van noodverlichting, verbandkoffers, AED`s en droge blusleidingen behoort tot de activiteiten.

WerkTalent verzorgt de werving, de selectie en treedt op als jouw adviseur. Wij voeren samen een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie en gaan bij een vervolggesprek samen met jou op gesprek bij Meis Brandbeveiliging. Wanneer er een klik is, jij graag bij Meis wil werken en zij in jou de juiste collega zien dan krijg je direct een contract bij Meis!

Om de gezonde ambities en bijbehorende groei te realiseren zoeken wij voor het hoofdkantoor in Gorinchem een Commercieel medewerker binnendienst.

Interesse?

Namens Meis Brandbeveiliging en WerkTalent Gorinchem verzorgt Guus Bronk de werving en selectie. Neem contact met hem op via 0183-631201 of 06-47468739. Reageren kan ook via guusbronk@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent