Werkvoorbereider

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 3000,- tot € 4500,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een fulltime functie in dagdienst? Salaris tussen €3000/4500. Ervaring als werkvoorbereider? Woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch. Reageer dan direct door op solliciteren te drukken!

Dit ga je doen

's ochtends wanneer je jouw computer aanzet kijk je als eerst naar de mail die is binnengekomen. Sommigen leveranciers hebben nog wat vragen die ze dan aan jou stellen. Nadat dit is beantwoord krijg je te horen dat er nog het een en ander besteld moet worden. jij bent er verantwoordelijk voor dat dit met de juiste hoeveelheid binnenkomt en dat het op tijd wordt geleverd. Om dit goed te doen schakel je veel met de productieleider. In de productiehal zijn ze bezig met het monteren van prefab badkamers. Een markt die enorm groeiende is en waarin jij dus ook meegroeit. Eigenlijk ben jij de schakel die niet mag of kan ontbreken. Jij houdt je bezig met de planningen, de leveringen, brengt leveranciers op de hoogte en schakelt daarbij veel met de productieleider. Naast deze taken ben jij bezig met de inkopen en de uitgaande goederen om zo de voorraad goed in kaart te houden. Je werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Jouw locatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

Dit krijg je

+ Een leuke werkgever
+ Fijne werksfeer
+ Doorgroeimogelijkheden
+ Bedrijfsborrels

Dit ben je

  • Handig met computers
  • Planmatig goed
  • Ervaring met inkopen

Hier ga je werken

Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf. De organisatie houdt zich bezig met het bouwen van prefab badkamer en toiletten. Binnen de organisatie heerst ook echt een familiaire sfeer wat ze dan ook gewaarborgd willen houden. Samen gaan ze geen opdracht uit de weg en hier kan jij onderdeel van zijn!

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent