Magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een toffe job? Logistieke achtergrond en per direct beschikbaar? Salaris tussen 2300-2700. Woonachtig in de regio Waalwijk, Tilburg, Breda en Den Bosch? Reageer dan direct!

Dit ga je doen

Jouw werkdag start 's ochtends met een goede bak koffie in de kantine. Nadat je bent bijgepraat over het weekend start jouw dag met de werkzaamheden. Zo spring je bijvoorbeeld op de heftruck om een vrachtwagen te lossen. Na het verwerken van de papieren, boek je alles goed in in het systeem. Je controleert of alles goed is binnengekomen, of de hoeveelheden kloppen en of er niks is beschadigd. Wanneer je dit hebt gedaan kan het zijn dat de voorman aangeeft dat hij verschillende bundels nodig hebt, deze pick je en lever je af bij je collega's die dit nodig hebben!

In de middag zorg je ervoor dat je alle badkamers die gemaakt zijn verzendklaar maakt, dit betekend inpakken, stickeren en het papierwerk op order maken. Wanneer dit klaar is kan de leverancier die de volgende dag gelijk ophalen en naar locatie brengen. Je komt te werken in een familiebedrijf waarin de cultuur ook voelt als familiair. De locatie is makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Breda, Den Bosch en Tilburg. Je werkt in dagdienst, avondwerk komt niet voor!

Dit krijg je

+ Toffe collega's
+ Groeiend bedrijf
+ Leuke werksfeer
+ Doorgroeimogelijkheden

Dit ben je

  • Aanpakker
  • Je hebt een heftruckrijbewijs (te behalen via ons)
  • Verantwoordelijk

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat groeiende is. De organisatie houdt zich bezig met het produceren van prefab badkamers en toiletten. Denk hierbij aan badkamers voor hotels of nieuwe studentenwoningen.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken! Dan nemen wij z.s.m. contact me je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent