Warehouse supervisor

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 3000,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een leidinggevende functie? Per direct beschikbaar? Salaris tussen 3000/3200. Ben je woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout en Waalwijk. Beschik je over eigen vervoer? Reageer dan direct.

Dit ga je doen

Je komt te werken in een gloednieuw Warehouse. Dit warehouse heeft een oppervlakte van 17.000m en er werken ongeveer 75 medewerkers. Een groot deel van het magazijn is bonded. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van het totale proces rondom inkomende en uitgaande goederen van onze klanten, die vooral actief zijn in de medische en hightech-industrie. Een van je belangrijkste doelen is het leveren van constant hoge kwaliteit en het optimaliseren van processen, inclusief aan- en bijsturing. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de Warehouse Coordinators. Vanuit jouw functie streef je naar een zo hoog mogelijke productiviteit en stuur je op de KPI’s die binnen het managementteam worden vastgesteld. Overige werkzaamheden zijn onder andere:
  • Zorgen voor goede proces- en workloadafstelling binnen de teams.
  • Doen van aanbevelingen ten aanzien van werkmethoden, hulpmiddelen en inrichting magazijn.
    Jouw dag bestaat voor de helft uit kantoorwerkzaamheden en tijdens de overige uren ben je aanwezig op de werkvloer. Je rapporteert aan de Director Warehouse.
    Je komt te werken in dagdienst van maandag tot en met vrijdag, je werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00. Het warehouse is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Waalwijk, Oosterhout, Den Bosch, Tilburg en Waalwijk

Dit krijg je

+ Groeiende organisatie
+ Eigen inbreng
+ Mooie werkomgeving
+ Enthousiaste collega's
+ Doorgroeimogelijkheden

Dit ben je

  • HBO werk en denkniveau
  • Ervaring met kwaliteitsstandaarden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Ervaring met Business Intelligence-software, zoals Power BI.

Hier ga je werken

Je komt te werken in een gloednieuw warehouse van 17000 vierkante meter. Binnen deze organisatie kun je stappen maken omdat de organisatie ook groeiende is! Binnen het bedrijf heerst een cultuur waar saamhorigheid belangrijk is.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten over het bedrijf, reageer dan direct door op solliciteren te drukken dan neem ik z.s.m contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent