Magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Een fulltime baan in dagdienst, allround magazijnwerk, salaris tussen 1800-2100. Per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Oosterhout en Waalwijk waarbij je beschikt over eigen vervoer.

Dit ga je doen

Jij gaat samen met jouw collega's aan de slag in een groot magazijn. Samen ben je bezig met het monteren van nieuw meubilair dat voor een bepaalde periode wordt verhuurd. Vaak ben je bezig met het meubilair van een groter project of evenement als voorbeeld hebben ze laatst bijna alle stadions van het EK voetbal mogen voorzien van meubels. Je komt te werken in dagdienst waarin je fulltime aan de slag gaat. Naast het monteren verricht je ook de nodige logistieke handelingen, zo ben je actief op een ept om vrachtwagens te laden en te lossen en de meubels moeten ook geseald worden voor ze worden geladen. Meubels komen ook terug van hun verhuurperiode en moeten dan schoongemaakt worden, doekje langs de poten halen en een zak eromheen. Als dit is gedaan kan het meubelstuk terug in het magazijn tot het weer verhuurd wordt. Het magazijn is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Oosterhout en Waalwijk.

Dit krijg je

+ Goede werksfeer
+ Gezellige collega's
+ Betrokken werkgever
+ Leuke vrijdagmiddagborrels
+ Kans op een vaste aanstelling

Dit ben je

  • aanpakker
  • Teamspeler
  • Flexibel

Hier ga je werken

Je komt te werken in een bedrijf waar grootschalige verhuurperiodes van kantoormeubilair wordt gefaciliteerd. In dit bedrijf heerst een familiair gevoel waar weinig mensen willen vertrekken. Iedereen zit hier goed op zijn plek en zit er dan ook voor de langere periode. Binnen de markt van meubilair doen ze het enorm goed en zijn ze nog steeds groeiende.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent