Machinaal houtbewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Mill
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Jij werkt het állerliefste met hout? En je HOUT ervan om lekker bezig te zijn aan de machine? Lees dan 's snel verder!

Dit ga je doen

Jij bent die ervaren kracht die bekend is met het werk in de houtbewerking. Ben jij verder ook nog iemand die leidinggevende capaciteiten heeft en dit op den duur op wil pakken? Mooi! In deze rol ga jij je verder met verschillende werkzaamheden bezig houden:

  • Uitvoeren van productiewerkzaamheden aan de hand van tekeningen en berekeningen
  • Bedienen, instellen en draaiende houden van de machine in de houtzagerij
  • Meehelpen met alle fases in de productie in de houtzagerij
  • Meehelpen waar jij ziet dat dat nodig is! Bijvoorbeeld bij het inpakken of voorbereiden van opdrachten.

Dit krijg je

Ga jij aan de bak voor niets? Hout op, schei uit, natuurlijk niet! Jij krijgt voor jouw werk en betrokkenheid namelijk het volgende terug:

  • Startsalaris tussen de €2.200 - €2.600 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid om heftruckcertificaat te behalen
  • Een leuk team met gezellige collega's, gemoedelijke werksfeer en een afwisselende functie!
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
  • Fulltime vast werk voor lange tijd

Dit ben je

Dus heb jij ervaring met hout? Bijvoorbeeld door het werk als houtbewerker, timmerman, operator of productiemedewerker? En ben jij bekend met verschillende soorten hout en verschillende technieken? Dan kom ik graag met jou in gesprek! Verder is het nog fijn wanneer jij kennis hebt van diverse CNC- en zaagapparatuur, maar dit is geen must. Wat wél een must is, is dat jij woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer of Venray!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is erg ervaren en een vaste naam in de wereld van hout- en deuroplossingen. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit zakelijke klanten. Het team bestaat uit collega's die met nieuwe en frisse ideeën tot het best mogelijke product komen. Met het moderne machinepark wordt ingespeeld op de huidige ontwikkelingen wat betreft het bewerken en coaten van hout.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent