Parttime magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 1100,- tot € 1500,- per maand
Direct naar:
Parttime aan de slag? Salaris tussen de 1100/1500. Per direct beschikbaar. Woonachtig in de regio Den Bosch, Waalwijk en Tilburg. Eigen vervoer om bij de werklocatie te komen.

Dit ga je doen

Jij bent 24 uur per week beschikbaar waarin je jezelf enorm flexibel kunt inplannen! Binnen het magazijn houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Binnen de modebranche ben jij de spin in het web wat betreft de juiste leveringen en alles op tijd afkrijgen. Jij werkt voor bekende modemerken daarbij draag jij zorg over de goederen en spullen die gebruikt worden voor de productie. Binnen het magazijn ben je bezig met het laden en lossen van de vrachtwagens, hiervoor maak je gebruik een van palletwagen en soms til je een wat zwaardere rol plastic die je overstapelt naar een andere pallet. Na het laden en lossen moet er het een en ander gesorteerd worden, denk hierbij aan labels, knopen of stofjes die gebruikt worden bij het maken van kleding. Binnen het kleine team ben jij druk in de weer met het snelle schakelen met jouw collega's, heb jij een vraag kan je dat altijd aan ze vragen of wanneer je hulp nodig hebt kun je dit ook gelijk vragen. Je werkt veel met paklijsten, hierbij wordt verwacht dat je secuur te werk gaat en zorgvuldig omgaat met de goederen.
Je werkt in dagdienst en bent parttime bezig. De werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Den Bosch en Tilburg.

Dit krijg je

+ Relaxte werksfeer
+ Betrokken werkgever
+ Fijn team
+ Kans op vaste aanstelling

Dit ben je

  • Flexibel
  • Enige kennis van logistiek
  • Aanpakker

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een bedrijf die zich bezighoudt in de modebranche. Verschillende grotere merken komen hier samen om vervolgens geproduceerd te worden en daarna richting klanten kunnen gaan. Het begint vanaf de tekentafel tot de verkoop.

Interesse?

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent