Inpak/ Productiemedewerker (m/v)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hedel
Salaris € 2000,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Werken in dagdienst binnen een productie omgeving als inpakker? En € 2100,- verdienen? Bekijk dan deze vacature!

Dit ga je doen

Binnen deze organisatie worden producten geproduceerd die je nodig hebt voordat je gaat schilderen. Denk hierbij aan muurvullers, verf verwijderaars en behangplaksel. Als Inpak/Productiemedewerker ben jij met je team verantwoordelijk voor het inpakken van de juiste producten. Veel producten gaan machinaal, echter zijn er vaak kleine producten als een spatel of een kwast die nog toegevoegd dienen te worden aan de verpakking, zodat ze gebruiksklaar zijn voor verkoop aan de consument. Je komt te werken aan een lopende band.

Elke werkdag start met een overleg samen met je collega’s hoe de dag eruit gaat zien en welke orderbonnen er afgehandeld dienen te worden. Er wordt van maandag t/m vrijdag productie gedraaid in dagdienst: van 7.45 tot 16.45 uur. Wil jij een toeslag van 44% op je uurloon? Dan bestaat er dagelijks de mogelijkheid tot overwerken incl. gezond en/of fastfood maaltijd. Niets moet, alles mag!

Dit krijg je

• Salaris van €12,33 bruto per uur, dit komt fulltime neer op ongeveer €2100,- bruto o.b.v. 40 uur
• Fulltime baan voor de langere termijn met een uitzicht op een vast dienstverband
• Prettige werksfeer
• Vanaf 9 km een reiskostenvergoeding

Het bedrijf is gevestigd in Ammerzoden 30 minuten rijden van ‘s-Hertogenbosch/Den Bosch, Waalwijk, Nijmegen en Amersfoort.

Dit ben je

• Je bent fulltime beschikbaar in dagdienst
• Er is geen minimale opleiding vereist
• Je wilt graag werken in een productieomgeving
• Je spreekt en verstaat goed Nederlands
• Woonachtig in de directe omgeving van Ammerzoden of in het bezit van eigen vervoer. De locatie is lastig te bereiken met OV

Hier ga je werken

Deze organisatie heeft passie voor verf. Zij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij zij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Het merkenportfolio van topklasse – waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon – wordt wereldwijd door hun klanten vertrouwd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en ze zijn actief in meer dan 80 landen. Op de locatie waar jij te werk wordt gesteld werken gemiddeld 70 personen. Wereldwijd zijn dit er 35.000.

Interesse?

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! Wij bespreken met jou wat relevant is voor de functie en houden rekening met jouw wensen.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-82467899. Mailen kan ook: jamiedekreij@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent